Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ηλίας Γκότσης

Είμαι Κοινωνιολόγος- Οικογενειακός- Καταξιωτικός Συστημικός Ψυχοθεραπευτής και Συγγραφέας.

Έχω εκπαιδευτεί στην Ψυχοθεραπεία και την Οικογενειακή θεραπεία, και σε σύγχρονες μετα- συστημικές θεωρίες, όπως η αφηγηματική προσέγγιση, ο κοινωνικός κονστρουξιονισμός και η συνεργατική προσέγγιση, στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας.

Έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την Βιωματική Ψυχοθεραπεία, την Αναστοχαστικότητα, τη Διαλογική και Πολυφωνική θεωρία.

Την άνοιξη του 2018, εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο, με τίτλο «Μια Μικρή Άγνωστη Λύπη», ένα βιωματικό ψυχολογικό μυθιστόρημα, από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, ενώ το 2019 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο μου από τον ΑΡΜΟ, Η Γραμματική των Αποθεμάτων, στο οποίο παρουσιάζεται αναλυτικά το Συστημικό Συνθετικό Μοντέλο Καταξιωτικής Διερεύνησης.

Τα τελευταία χρόνια με απασχολούν ιδιαίτερα:

  • η ανάπτυξη πρακτικών θεωριών για την συνεργατική μη κατευθυντική ψυχοθεραπεία
  • το ζήτημα των επιπτώσεων του αποκλεισμού και της αορατότητας στην ψυχική υγεία και η αισθητική και η ηθική στάση που ενδυναμώνει μια κουλτούρα συμπερίληψης και συμβάλει στην δημιουργία διαλογικών τοπίων ασφάλειας που να μας χωρούν όλες και όλους.
  • η δυνατότητα των ανθρώπων να ανακαλύπτουν εναλλακτικές αφηγήσεις για τη ζωή τους και τις ποιότητες με τις οποίες συνδέονται με τα αποθέματά τους και τα όνειρά τους για το μέλλον

Ψυχοθεραπευτής - Οικογενειακός Θεραπευτής


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
info@synixiseis.gr

Βρείτε μας στα...