Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κωνσταντίνα Γεραντώνη

Η Κωνσταντίνα Γεραντώνη γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κοινωνικού λειτουργού. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές σε κοινό πρόγραμμα του ΕΑΠ με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αντικείμενο τη Διαχείριση Γήρανσης και των Χρόνιων Νοσημάτων.

Έχει ειδικευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έχει εκπαιδευτεί στη μέθοδο Τραυματοθεραπείας EMDR. Παρακολουθεί το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, «Ψυχοθεραπεία: Θεωρητικά Πλαίσια, Κλινικές εφαρμογές και Συγκριτικές προσεγγίσεις» και ταυτόχρονα εκπαιδεύεται στο πρόγραμμα Εκπαιδευτών – Εποπτών στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Θεραπεία Οικογένειας, στο Εργαστήριo Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Έχει εργαστεί για το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής. Από το 2008 ως σήμερα, εργάζεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με άτομα, οικογένειες και ομάδες.

Κοινωνική Λειτουργός και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
konstantinagerantoni@gmail.com

Βρείτε μας στα...