Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Παρασκευή Μπούρα

Η Μπούρα Παρασκευή είναι ψυχολόγος/ παιδοψυχολόγος. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ειδικεύτηκε στην Ανάπτυξη παιδιών και εφήβων (MSc in Child Development, University of Central Lancashire). Διαθέτει επίσης πιστοποίηση στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται συστηματικά με γονείς και παιδιά. Έχει εμπειρία με παιδιά με ΔΑΔ και Νοητική Υστέρηση, Παιδιά με κινητικά προβλήματα, ΔΕΠ-Υ κι Αγχώδεις διαταραχές. Χρησιμοποιεί κυρίως το παιχνίδι σαν μέσο έκφρασης και θεραπείας, όπως επίσης και παρέχει συμβουλευτική στους γονείς και σε εκπαιδευτικούς.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν την συναισθηματική αγωγή και την καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων, όπως επίσης και τις σχέσεις μέσα στο οικογενειακό και εκπαιδευτικό πλαίσιο.

Ψυχολόγος - M.Sc Παιδοψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
vivian_bouras@hotmail.com

Βρείτε μας στα...