Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Τριανταφυλλιώ Ταρσάνη

Ονομάζομαι Τριανταφυλλιώ Ταρσάνη. Είμαι ψυχολόγος, με άδεια άσκησης επαγγέλματος (3380/20-12-2016) και τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα.

Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας (B.Sc.) του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2016 και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων» (M.Sc.) της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, εξειδικεύτηκα στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT), καθώς και στη Συμβουλευτική Γονέων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στην Αθήνα. Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί στην Ειδική Αγωγή και στην υποστήριξη παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συνεργαζόμενη με το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, διαθέτω εμπειρία σε ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες ενηλίκων σε ατομικό πλαίσιο. Παράλληλα, έχω εργαστεί ως ψυχολόγος σε κέντρα ειδικών θεραπειών, σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης, σε κατασκηνωτικά προγράμματα ΑμεΑ καθώς και σε σχολείο της Αττικής ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε παιδί με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Υπήρξα εθελόντρια σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, σε Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς και στον οργανισμό Best Buddies Greece.

Τέλος, είμαι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society). Υποστηρίζω τη δια βίου μάθηση και παρακολουθώ τις εξελίξεις στο χώρο της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας, συμμετέχοντας συχνά σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και συνέδρια.

Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
info@tarsani.gr

Βρείτε μας στα...