Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Βάλια Παυλίδου

Είμαι η Βάλια Παυλίδου, Ψυχολόγος Γνωστικής Συμπεριφορικής Κατεύθυνσης. Εργάζομαι ιδιωτικά από το 2011 στην Θεσσαλονίκη παρέχοντας ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική σε ενήλικες.

Σπούδασα Ψυχολογία στο Α.Π.Θ όπου και συνέχισα με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία με υποτροφία αριστείας του Ι.Κ.Υ. Το 2016 εκπαιδεύτηκα στην αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας και των Διατροφικών Διαταραχών με βάση την Γνωστική Συμπεριφορική Προσέγγιση από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς

Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε το 2005. Συνεργάστηκα για πολλά χρόνια ως Σύμβουλος Απασχόλησης και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης με το Κέντρο Εργάνη καθώς και με το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Α.Π.Θ . ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας. Εργάστηκα για 3 χρόνια ως Ψυχολόγος Προσωπικού στην Cosmote Θεσσαλονίκης .Από την αρχή της σταδιοδρομίας μου έχω υπάρξει εκπαιδεύτρια σε Σχολές Γονέων, σε ιδιωτικά και δημόσια ΚΕΚ, σε ΙΕΚ και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Επί του παρόντος είμαι εκπαιδεύτρια στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Αρθρογραφώ από 2011 για θέματα που άπτονται του τομέα της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας.

Blog: https://valiapavlidou.blogspot.com/

Ψυχολόγος Msc Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας, Γνωστική Συμπεριφορική Ειδίκευση


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
valiapsyc@yahoo.gr

Βρείτε μας στα...