Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κατερίνα Μιχαλάκη

Ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος με ισχυρό ενδιαφέρον ως προς την αρθρογραφία αναφορικά στην εργασιακή και κοινωνική ψυχολογία. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ προσωρινά παρακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στον τομέα της Οργανωσιακής και Εργασιακής Ψυχολογίας στο University of Surrey.

Δραστηριοποιούμαι ενεργά ως μέλος στο Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (British Psychological Society), στο American Psychological Association, στο Society of Industrial and Organizational Psychology και στο Chartered Institute of Personnel and Development. Στα ερευνητικά ενδιαφέροντα μου συγκαταλέγονται η ηγεσία και η σχέση του ηγέτη με τους υφισταμένους, η προσωπικότητα στο χώρο της εργασίας, καθώς και η αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στο εργασιακό περιβάλλον. Η επαγγελματική μου εμπειρία περιλαμβάνει τη θέση βοηθού οργανωσιακής αλλαγής (organisational change assistant), τη θέση ασκούμενου ψυχολόγου στο ΚΕΔΔΥ Ρεθύμνου. Επιπροσθέτως, έχω εργαστεί ως βοηθός στο τμήμα εργατικού δυναμικού σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Βασικό κίνητρο και στόχος μου αποτελεί η ευαισθητοποίηση και η μεταβίβαση της επιστημονικής γνώσης στο ευρύ κοινό. Το διαδίκτυο μπορεί να καταστεί σημαντικός δίαυλος ενημέρωσης του κοινού αναφορικά με πρόσφατες έρευνες και έγκυρα ευρήματα, και ως επαγγελματίας Στόχος μου, ως επιστήμονας και επαγγελματίας, είναι η έγκυρη και βασισμένη σε επιστημονική έρευνα ενημέρωση σε σχέση με ζητήματα εργασιακής και κοινωνικής ψυχολογίας.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
katerinamhl@gmail.com

Βρείτε μας στα...