Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ηδύλη Καματερού

Η Ηδύλη Καματερού γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Άρχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου όπου σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Middlesex με σπουδές στην Ψυχική Υγεία. Εξειδικεύτηκε στη Γνωσιακή- Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Γνωσιακών και Συμπεριφορικών Θεραπειών (BABCP).

Εργάστηκε στο Συμβουλευτικό Κέντρο Κερατσινίου πριν μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η επαγγελματική της εμπειρία στην Αγγλία είναι ευρεία και περιλαμβάνει: διδασκαλία παιδιών με αυτισμό, συμμετοχή σε ομάδες ψυχικής υγείας (ψυχιατρική πτέρυγα αλλά και κοινοτικές ομάδες για άτομα με ψυχωσικές και μη – ψυχωσικές ασθένειες).

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται θεραπευτικά με ενήλικες που βιώνουν κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές (όπως: κοινωνική φοβία, άγχος, στρες, άγχος υγείας, ψυχαναγκαστική διαταραχή), χαμηλή αυτοεκτίμηση και χρόνιο πόνο.

Το ενδιαφέρον της στην γηριατρική ψυχολογία την οδήγησε στο να οργανώσει και να ολοκληρώσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα για ηλικιωμένους με χρόνια προβλήματα υγείας στο  Woking Community Hospital, Surrey το οποίο περιλάμβανε ατομικές και ομαδικές θεραπείες.

Διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Λονδίνο. Οργανώνει ημερίδες και σεμινάρια σε οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Αγγλία.

Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
therapyforme@outlook.com

Βρείτε μας στα...