Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Γιώτα Κοβάνη

Η Παναγιώτα Κοβάνη είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων, από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Φοιτά σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συστημικής Θεραπείας, ενώ έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στο EMDR. Έχει εκπαιδευτεί και χορηγεί τα WISC-V και Αθηνά Τεστ.

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα νότια προάστια, όπου αναλαμβάνει παιδιά, εφήβους, γονείς αλλά και ενήλικες. Παράλληλα, εργάζεται ως επόπτρια ένταξης αναγνωρισμένων προσφύγων σε διεθνή οργανισμό. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ξενώνες φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, σε δομές/συλλόγους ατόμων με αναπηρία και σε προγράμματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης γυναικών προσφύγων. Ακόμη, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά στη μονάδα ψυχοκοινωνικής παρακολούθησης και υποστήριξης πρόωρων νεογνών και των οικογενειών τους στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Τέλος, έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικές εργασίες.

Ψυχολόγος, MSc


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
giwtakovani@gmail.com

Βρείτε μας στα...