Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Αναστασία Ξεκοτέα

Η Ξεκοτεα Αναστασία ειναι Επιμελήτρια Ψυχίατρος / Ψυχοθεραπεύτρια στον Κρατικό Οργανισμό Ψυχικής Υγείας του Φράιμπουργκ της Ελβετίας RFSM-FNPG.

Εποπτεύει τις κλινικές δραστηριότητες του τμήματος των Ψυχιατρικών Επειγόντων και την εκπαίδευση των ειδικευόμενων ιατρών και ψυχολόγων του τμήματος καθώς και των ψυχολόγων του τμήματος Μαιευτικής του Κρατικού Γενικού νοσοκομείου HFR.

Κατέχει 2 μεταπτυχιακούς τίτλους στην ψυχoδυναμική ψυχοθεραπεία με αντικείμενα την ψυχαναλυτική τεχνική και την μελέτη των φαινόμενων Μεταβίβασης/Αντιμεταβίβασης στην θεραπευτική σχέση.

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια, ΜD, Msc


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
xecoteanatasa@yahoo.gr

Βρείτε μας στα...