Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Δημήτριος - Ζώης Σπύρου

Είμαι Ψυχολόγος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατέχω Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και εκπαιδεύομαι κλινικά στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία του ΕΠΙΨΥ σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Αθηνών (Αιγινήτειο). Παράλληλα συμμετέχω στη 2ετή εκπαίδευση “Διαμορφώνοντας τη Συστημική Προσέγγιση” στο ΑΚΜΑ. Επίσης έχω εκπαιδευτεί στη χορήγηση του Ψυχομετρικού Εργαλείου MMPI-2 .

Έχω συνεργαστεί εθελοντικά με ποικίλα πλαίσια και διαφορετικούς πληθυσμούς παρέχοντας τη συμβολή μου σε ομάδες Ψυχικής Υγείας. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι σε εταιρικό περιβάλλον όπου παρέχω υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και συμμετέχω ως συντονιστής στη διεξαγωγή βιωματικών σεμιναρίων.

Θεραπευτικά το ενδιαφέρον μου εστιάζει σε Αγχώδεις Διαταραχές και Διαταραχές Διάθεσης. Επίσης διεξάγω συνεδρίες μέσω Skype.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
dimitrisspyrou.counseling@gmail.com

Βρείτε μας στα...