Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Σοφία Κουφοπούλου

Είμαι ψυχολόγος με ειδίκευση στο ψυχόδραμα -απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και η εκπαίδευσή μου έγινε στο κλασικό ψυχόδραμα του Μoreno από το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ). 

Έχω Ιδιωτικό γραφείο στην Κυψέλη και ταυτόχρονα εργάζομαι στη ΜΚΟ Μείνε Δυνατός που προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη τηλεφωνικά και με ατομικές συνεδρίες σε ανθρώπους που εμπλέκονται με καρκίνο.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Εφήβων (ΚΕΨΥΕ ) και στην Κοινοτική Μονάδα Παιδοψυχιατρικής του Γ.Ν. Παίδων “Αγία Σοφία”, καθώς και στο Συμβουλευτικό Σταθμό Οικογένειας του Δήμου Γαλατσίου.

Όσον αφορά την εκπαιδευτική μου πορεία, έχω επίσης εκπαιδευτεί στο συντονισμό Σχολών Γονέων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στη διάγνωση και συμβουλευτική ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και σε ψυχομετρικά εργαλεία όπως το WISC-III και τις προβολικές δοκιμασίες ΤΑΤ & Rorschach.

Ακόμη η εκπαίδευσή μου περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Ison Psychometrica και καθώς η διαρκής επιμόρφωση είναι σημαντική αυτή την περίοδο παρακολουθώ το ετήσιο πρόγραμμα Παιδοψυχολογίας-Παιδοψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
sophiek84@hotmail.com

Βρείτε μας στα...