Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ιωάννα Μυλοπούλου

Η Μυλοπούλου Ιωάννα είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Άνω Πατήσια, όπου παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας. Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc by Research in Clinical Psychology) στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Αργότερα έλαβε επίσης εκπαίδευση στην προσωποκεντρική θεραπεία (Glasgow Caledonian University) και στη θεραπευτική στήριξη ανθρώπων που έχουν υποστεί τραυματικές εμπειρίες (Wellbeing Scotland). Κατά την παραμονή της στη Σκωτία εργάστηκε σε δομές υποστήριξης ανθρώπων με προβλήματα ψυχικής υγείας και παρείχε θεραπεία σε ενήλικες καθώς και σε παιδιά με συναισθηματικές και συμπεριφορικές δυσκολίες.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, εργάστηκε ως Ψυχολόγος σε δομές παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, όπως Το Χαμόγελο Του Παιδιού και η Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306.

Ψυχολόγος, MSc


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
imylopoulou@gmail.com

Βρείτε μας στα...