Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Μαριάννα Δραγασάκη

Ονομάζομαι Μαριάννα Δραγασάκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, έχοντας ρίζες στην Κρήτη. Η πορεία μου στο χώρο της ψυχολογίας ξεκινά το 1997, όπου αρχίζω τις σπουδές μου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και λαμβάνω το πτυχίο μου το 2002 (BA in Psychology). Συνεχίζω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο και το 2004 ολοκληρώνω το Master μου στις Εξαρτήσεις στο King’s College London, Institute of Psychiatry (MSc in Clinical and Public Health Aspects of Addictions). Η διαρκής ανάγκη για εξέλιξη με οδηγεί στο να παρακολουθώ διάφορα σεμινάρια και να κάνω πρακτική άσκηση σε οργανώσεις (Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας – Δαφνί, Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου), ώστε να αποκτήσω γνώσεις και βιωματική εμπειρία στο αντικείμενο που σπούδασα. Για αρκετά χρόνια απασχολούμαι στον τομέα των εξαρτήσεων και της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης, εργαζόμενη σε δομές ψυχικής υγείας και μείωσης βλάβης.

Το 2009 αρχίζω να ασχολούμαι με τις τέχνες (χορός, θέατρο, θεατρικό παιχνίδι) και το 2011 ξεκινώ την εκπαίδευσή μου στο ψυχόδραμα. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου συντονίζω ομάδες ψυχοδράματος σε οργανώσεις που σχετίζονται με την υγεία (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος), καθώς και δουλεύω ατομικά με άτομα που χρειάζονται υποστήριξη σε καθημερινές δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή μου στο ψυχόδραμα ξεκινώ να διατηρώ το προσωπικό μου γραφείο ως ψυχολόγος, δουλεύοντας ατομικά και ομαδικά με τη μέθοδο του ψυχοδράματος.

Ψυχοθεραπεύτρια - ειδικευμένη στο ψυχόδραμα


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
mariandad@yahoo.co.uk

Βρείτε μας στα...