Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Νάνσυ Κακάρογλου

Η Νάνσυ Κακάρογλου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει ολοκληρώσει την ειδίκευσή της στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Θεραπευτικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη". Κατέχει, επίσης, πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών (ΠΑ.ΤΕ.Σ/ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ) και πτυχίο Βρεφονηπιοκομίας (ΤΕΙ Αθήνας). Από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, πραγματοποιεί τη μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 

Παρακολουθεί τις εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο της Ψυχολογίας αλλά και των συναφών επιστημών, όπως Ιατρική, Νευροβιολογία και Εκπαίδευση και κατέχει Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην «Ιατρική Ψυχολογία» από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Στόχος της είναι η δια βίου εξέλιξη σε κάθε τομέα της ζωής της και η ανάδειξη της μοναδικότητας και του διαφορετικού σε στοιχεία ομορφιάς και εμπλουτισμού.

Εργάζεται πολλά χρόνια ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, γονείς και ζευγάρια σε Δημοτικό Πολυϊατρείο στο νομό Αττικής και παράλληλα, στο παρελθόν, έχει υπάρξει Συνθεραπεύτρια σε ομάδα ψυχοθεραπείας στο Ινστιτούτο "Αντίστιξη" και Εργαστηριακός Συνεργάτης του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι επόπτρια Ψυχολόγων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας.

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
nkakaroglou@gmail.com

Βρείτε μας στα...