Ελευθερία-Έρη Κεχαγιά

Επενδύστε στον Εαυτό σας! Κάνει καλό!

Επενδύστε στον Εαυτό σας! Κάνει καλό!

Ελευθερία-Έρη Κεχαγιά
κορίτσι με μαύρο σκισμένο τζην να είναι ξαπλωμένο σε δάσος

«…..Οι ρίζες βέβαια δε φαίνονται, όμως το ξέρεις,….. σ' αυτές κρατιέται το δέντρο ...»

Γιάννης Ρίτσος, "Τα χάρτινα"


Τα «γερά θεμέλια» ("γερές ρίζες"), δηλαδή η γερή και συγκροτημένη προσωπικότητα ενός ανθρώπου με υψηλή αυτοεκτίμηση, είναι η μόνη συνθήκη που επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχική ανθεκτικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα, τις αντιξοότητες, να εισπράττουμε χαρά στην καθημερινότητα, να ανατροφοδοτούμαστε και να δίνουμε νόημα σε αυτήν τη συναρπαστική «περιπέτεια» που λέγεται ζωή!

Τα εμφανιζόμενα ως συνεχή αδιέξοδα και άλυτα προβλήματα, οι επαναλαμβανόμενες «ατυχίες», οι λογής «ασθένειες», ή και τα διάφορα ενοχλητικά, ή και σοβαρά συμπτώματα στην υγεία καθώς επιμένουν, έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης και απλά θέλουν να μας πουν ότι έχουμε πάρει λάθος δρόμο!

Ο σκοπός της επιστήμης της συμβουλευτικής ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας, με την υποστήριξη που μπορούν να μας προσφέρουν, μας επιτρέπουν να εξερευνήσουμε ό,τι μας απασχολεί.

Δεν υπάρχει κάτι που να μη μπορεί να βρει λύση κι αυτή έρχεται μόνο όταν συνειδητοποιήσουμε το βαθύτερο αίτιο της συμπεριφοράς μας. Τότε μόνο μπορούμε να αποκαταστήσουμε μία κανονικότητα σε οποιαδήποτε ηλικία.

Επενδύστε στον εαυτό σας​​ ! 

Είναι σημαντικό να μη βάζετε τη ζωή σας άλλο σε αναμονή!

Ας θυμόμαστε ότι:

"Μέσα σε κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας 
μοναδικός παράδεισος... 
...ολόκληρος και ακέραιος" 

Παράκελσος

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ελευθερίας-Έρης Κεχαγιά

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...