PsychologyNow Team

Βιβλιοπροτάσεις: 12 ½ - Gary Vaynerchuk

Βιβλιοπροτάσεις: 12 ½ - Gary Vaynerchuk

PsychologyNow Team

O ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 40.000.000 FOLLOWERS ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!


12 BIBLIO GARYVEE EO Gary Vaynerchuk (aka Gary Vee), ο πιο επιδραστικός επιχειρηματίας σήμερα στον πλανήτη, είναι 100% βέβαιος: Για να πετύχεις στην εργασία σου και στην προσωπική σου ζωή πρέπει να αναπτύξεις τις δώδεκα συναισθηματικές δεξιότητες που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο. Από την αυτογνωσία έως την ενσυναίσθηση και από την καλοσύνη έως την ταπεινότητα. Αν δεν δουλεύεις µε τον εαυτό σου, ο δρόμος προς την επιτυχία θα είναι κακοτράχαλος και γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια. O Gary Vee γνωρίζει από πρώτο χέρι πως αν δεν καλλιεργήσεις τη συναισθηματική νοημοσύνη σου δεν µπορείς να ηγηθείς ούτε σε νηπιαγωγείο.

Μέσα από πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ασκήσεις, ο Gary Vee καταθέτει την προσωπική εμπειρία του και σε προτρέπει να εξερευνήσεις τα «µισά» σου. Τα «µισά» είναι εκείνες οι πτυχές του εαυτού σου που χρειάζονται περαιτέρω ανάπτυξη, είναι τα «τυφλά» σημεία σου τα οποία, αν δεν τ’ αναγνωρίσεις και δεν τ’ αλλάξεις, θα υπονομεύουν για µια ζωή τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

Το Δώδεκα και µισό είναι γεμάτο µε αληθινές ιστορίες και γραµµένο µε αγάπη. Ένας απαραίτητος οδηγός για κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να επιτύχει σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει.

Αν θέλεις να βρεθείς μπροστά από τον ανταγωνισμό, να τρυπήσεις το ταβάνι σου ή απλώς αναζητάς ένα ανατρεπτικό εργαλείο αυτοβελτίωσης, αυτό το βιβλίο είναι για σένα

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Ένα υπέροχο βιβλίο με τις καλύτερες ιστορίες και σκέψεις του Gary».

Forbes

«Ο Gary Vee αντλεί από τις εμπειρίες, τις επιτυχίες και τα λάθη του και προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την ηγεσία και την ευτυχία... O ευγενικός γκουρού των επιχειρήσεων επαναπροσδιορίζει την επιτυχία».

Kirkus Reviews

«… Αυτός δεν είναι ένας τυπικός οδηγός για να γίνετε καλύτερος επιχειρηματίας, αλλά αντίθετα είναι ένα προσωπικό ταξίδι στην ψυχή του Gary Vee που δείχνει ότι χρειάζονται πολλά περισσότερα από το KPI, τους αριθμούς και τη θέληση για να γίνουμε επιτυχημένοι. Αυτό το βιβλίο δεν σε κάνει απλώς καλύτερο επιχειρηματία - σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».

Shondaland

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Όταν ρίχνεις το φταίξιµο σε άλλους, παραδέχεσαι µέσα σου ότι δεν έχεις πια τον έλεγχο. Δίνεις πλεονέκτηµα στο άτοµο ή στα άτοµα που δείχνεις µε το δάχτυλο και γίνεσαι θύµα της κατάστασης στην οποία βρίσκεσαι».

«Η ζωή είναι ωραία όταν έχεις καλές σχέσεις µε τις φιλοδοξίες σου. Ξυπνάω κάθε πρωί και κυνηγάω το όνειρό µου, κι όμως δεν νιώθω την απόλυτη ανάγκη να το πραγματοποιήσω. Πρόκειται για ένα πανέμορφο µείγµα πίστης και ταπεινότητας».

«Αν βλέπετε κάθε απόφαση που παίρνετε µέσα από το πρίσµα της αισιοδοξίας και της βάζετε και µια στρώση καλοσύνης απέναντι στον εαυτό σας, δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ λανθασµένη απόφαση. Αν τη βλέπετε µε απαισιοδοξία, όποια απόφαση και να πάρετε θα υπάρχει πρόβληµα».

«Η υπευθυνότητα και η ταπεινότητα µπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε λιγότερη στενοχώρια, θυµό και απογοήτευση. Αν γνωρίζετε τις αδυναμίες σας και δέχεστε εξαρχής ότι δεν είστε και κάτι τόσο εξαιρετικό, τότε δεν θα εκπλαγείτε όταν άλλοι influencers θα αρχίσουν να αποδίδουν καλύτερα από εσάς».

«Έχουν περάσει µόλις δύο µήνες. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παραµείνω αποφασισµένος. Κανείς δεν κάνει το “µπαµ” µε την πρώτη. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν ούτε στις πενήντα προσπάθειες. Ή στις πεντακόσιες. Ή ακόµα και στις πέντε χιλιάδες. Στα ξεκινήµατα της Wine Library TV δεν µας έβλεπε άνθρωπος. Είχα και ένα newsletter µέσω του οποίου έστελνα µε email επεισόδια στους εγγεγραµµένους στο κανάλι µου, αλλά πάλι κανείς δεν ήθελε να παρακολουθήσει τις εκποµπές. Θέλει χρόνο για να χτίσεις µια επιχείρηση».

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Gary Vaynerchuk είναι ένας επιχειρηµατίας που έχει δηµιουργήσει πολλές εταιρείες. Eίναι πρόεδρος της VaynerX, διευθύνων σύµβουλος της VaynerMedia και ιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της VeeFriends. Θεωρείται ένα από τα κορυφαία µυαλά παγκοσµίως όσον αφορά το µέλλον της κουλτούρας, της αγοράς και του διαδικτύου. Είναι ευρέως γνωστός ως «Gary Vee». Έχει γράψει βιβλία που έχουν συµπεριληφθεί στη λίστα των µπεστ σέλερς των New York Times, είναι περιζήτητος οµιλητής και έχει επενδύσει πολύ σε εταιρείες όπως η Facebook, η Twitter, η Tumblr, η Venmo, η Snapchat, η Coinbase και η Uber. Ο Gary Vee συµµετέχει στα διοικητικά συµβούλια των εταιρειών Bojangles Restaurants, Global Citizen Forum, MikMak και Pencils of Promise. Είναι επίσης εδώ και πολλά χρόνια από τα εξέχοντα µέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Charity: Water.

Από την Key Books Κυκλοφορεί επίσης:

«ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ».

BIBLIO ASK GARYVEE EO Gary Vaynerchuk, o επιδραστικός και αντισυμβατικός επιχειρηματίας, γνωστός ως Gary Vee, ξέρει πώς να επιτυγχάνει αποτελέσματα, και ταυτόχρονα να το διασκεδάζει. Το #AskGaryVee αποτελεί συλλογή των πιο χρήσιμων απαντήσεων σε ερωτήσεις που του έχει απευθύνει το κοινό της εκπομπής του.

Είτε σχεδιάζετε να ιδρύσετε τη δική σας εταιρεία είτε εργάζεστε στον ψηφιακό κόσμο είτε μόλις πιάσατε δουλειά σε μια συμβατική επιχείρηση είτε ψάχνετε για έμπνευση, το #AskGaryVee είναι ο απαραίτητος οδηγός για να γίνετε μεγάλοι και τρανοί.

«Ποτέ μην αφήνεις τις συνθήκες να καθορίζουν το αποτέλεσμα».

#AskGaryVee

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο, καθώς και για συνεντεύξεις ή βιβλιοπαρουσιάσεις, επικοινωνήστε με την Ευγενία Μπέσιου στο eb@keybooks.gr ή την Ελένη Τώρου στο e.torou@keybooks.gr.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...