PsychologyNow Team

Θεατρική παράσταση: «Η μάνα είναι μάνα ρε»

Θεατρική παράσταση: «Η μάνα είναι μάνα ρε»

PsychologyNow Team

Οι θεατρικές συναντήσεις μας συνεχίζονται το Σάββατο στις 11-11 στις 21:00 στο θεατρικό χώρο τέχνης HGW, Μαυρομιχάλη 138 και Κομνηνών, Εξάρχεια, παρουσιάζοντας το δραματούργημά « Η μάνα είναι μάνα ρε» σε σκηνοθεσία Ίρις Κατσούλα.


Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αναγνώστες του PsychologyNow.gr για τη στήριξη της δράσης που της δίνει ζωή τόσα χρόνια. Είναι μία παράσταση που διαπραγματεύεται τις ατομικές ανάγκες των ανθρώπων στο τώρα, τις ανάγκες που έρχονται από την κοινωνία, το θέατρο, τους δοσμένους «ρόλους» και πόσο άραγε είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτούς. Μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδήλωση κάνοντας τηλ. κράτηση (6947790548) και αναφέροντας το όνομα του site κερδίζοντας 20% έκπτωση στο εισιτήριο. Συντονίστρια της συζήτησης που ακολουθεί στο τέλος του έργου με το κοινό και τους συντελεστές της παράστασης είναι η συνεργάτιδα του site Mιρέλλα Κορομπίλια (Phd ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια).

H MANA EINAI MANA RE E

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το έργο είναι μια «ανοιχτή» πρόβα. Πρόκειται για μία σκληροπυρηνική κωμωδία, ωδή στη σοβαροφάνεια με την οποία αντιλαμβανόμαστε την τελετουργία της πρόβας. Καυτηριάζει τον έμμεσο και τον άμεσο ρατσισμό που επωάζεται στις μέρες μας, παρουσιάζει τον τρόμο των νέων καλλιτεχνών μπροστά στο cancel culture και ξεμπροστιάζει τη δήθεν ευαισθησία και αλληλεγγύη που εκφράζεται στα social media και λησμονείται εντός ολίγων ημερών. Μία “meta” επιθεώρηση που απευθύνεται στους μυημένους στο θεατρικό «γίγνεσθαι» θεατές, αλλά και σε όλους όσους είναι πρόθυμοι να κάψουν κάποια εγκεφαλικά κύτταρα.

H MANA EINAI MANA RE E2

HGW std.
Μαυρομιχάλη 138 & Κομνηνών, Εξάρχεια
* Ο χώρος διαθέτει ράμπα-ανελκυστήρα για αναπηρικά αμαξίδια .

Ημερ.Παρ.: ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11/2023 ΣΤΙΣ 21:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90'

Tηλ. κράτηση εισιτηρίου: τηλ.επικ. 6947790548- email: mkorobilia@gmail.com για τους αναγνώστες του PsychologyNow.gr στην τιμή των 10 ευρώ από 12.

Έξω από την παράσταση θα υπάρχει πωλητής της Σχεδίας για να ενισχύσουμε τη δράση τους.

Συντελεστές:
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Ίρις Κατσούλα
Παίζουν: Σάββας Βασιλειάδης , Αγγελική Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Ιωάννου, Αντριάν Κολαρίτζ, Δημήτρης Μαγκλάρας
Παραγωγή: Fem Tettix.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παράσταση περιέχει γυμνό χωρίς λόγο.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...