PsychologyNow Team

Θεατρική παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο»

Θεατρική παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο»

PsychologyNow Team

Οι θεατρικές συναντήσεις μας συνεχίζονται την Παρασκευή στις 15-03 στις 21:00 λόγω της μεγάλης επιτυχίας, με το σπαρακτικό αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «Σκηνές από ένα γάμο» σε σκηνοθεσία της Έλενας Καρακούλη.


Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αναγνώστες του PsychologyNow.gr για την στήριξη αυτής της δράσης με την αγάπη και την συνεχόμενη παρουσία τους. Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εναλλακτικό τοπίο μια σχέσης μέσα από μια σκηνοθετική ματιά με την εξής αφήγηση: Oι δικές μας Σκηνές ξεκινούν από μια γιορτή, μια δημόσια εξομολόγης αγάπης. Ο Γιόχαν και η Μαριάννε γιορτάζουν τη δέκατη επέτειο του γάμου τους. Διαθέτουν ειλικρίνεια, φαντασία, χιούμορ. Απολαμβάνουν την ασφάλεια της οικογενειακής ζωής και μια καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.Από την ιδανική, την φωτογραφίσιμη πλευρά αυτής της σχέσης και την επίδειξη της απόλυτης ευτυχίας περνάμε στην πιο αρετουσάριστη πλευρά του έγγαμου βίου: Εκεί, ανάμεσα σε στοίβες πραγμάτων και λίστες υποχρεώσεων βαλτώνει η καθημερινότητα: Η τρυφερότητα, η απόγνωση, η φθορά, η απιστία, η πλήξη, η σύγκρουση, η βία, ένα πρόχειρο φαγητό, ένα τηλεφώνημα σε πανικό, σχέδια για το μέλλον, μια κοιλάδα δακρύων και ένας ανολοκλήρωτος αποχαιρετισμός.Μια ιστορία μέσα στην οποία όλοι αναγνωρίζουμε κομμάτια του εαυτού μας.

PARASTASH SKHNES GAMO E

Θα μπορείτε να συμμετέχετε λοιπόν την Παρασκευή 15-03 στις 21:00, κάνοντας τηλ.κράτηση στο 210 3464380 ή στέλνοντας email στο mkorobilia@gmail.com με το ονοματεπώνυμο και το τηλ.επικ. απαραίτητα. Αναφέροντας το όνομα του site κερδίζοντας έκπτωση στο εισιτήριο 20% μέχρι τις 08-03. Συντονίστρια της δράσης και συζήτησης που ακολουθεί στο τέλος του έργου με το κοινό και τους συντελεστές της παράστασης είναι η συνεργάτιδα του site Mιρέλλα Κορομπίλια (Phd psychotherapist).

Η δράση στηρίζει το περιοδικο «ΣΧΕΔΙΑ» όπου πωλητής-τρια θα υπάρχει έξω από το χώρο του θεάτρου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Οι «Σκηνές από ένα γάμο» γράφηκαν ακριβώς 50 χρόνια πριν, αρχικά ως τηλεοπτική σειρά και έπειτα ως κινηματογραφική ταινία με παγκόσμια επιτυχία. Χρειάστηκαν δυόμισι μήνες για να γράψω αυτές τις σκηνές. Μου πήρε μια ολόκληρη ενήλικη ζωή για να τις ζήσω έλεγε ο Μπέργκμαν. Πράγματι, η ιστορία της Μαριάννε και του Γιόχαν αποτυπώνει με αδυσώπητη ειλικρίνεια και σχεδόν ντοκουμενταρίστικο ρεαλισμό τα στάδια της φθοράς και της παρακμής μιας συζυγικής σχέσης. Κρατώντας την δομή και τους υπέροχα ειρωνικούς τίτλους των «σκηνών», η Έλενα Καρακούλη σκηνοθετεί τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον Νίκο Ψαρρά σε μια παράσταση για το υπαρξιακό πεδίο συνάντησης, αλλά και σύγκρουσης με τον Άλλον.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης:

ΠΑΙΖΟΥΝ

Μαρίνα Ασλάνογλου, Νίκος Ψαρράς

Φιλική συμμετοχή στο βίντεο της παράστασης:

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Παρασκευή 15-03 στις 21:00

ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗΣ: Σύγχρονο Θέατρο -Ευμολπιδών 45, Γκάζι

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 110 λεπτά

(σταθμός Μετρό: Κεραμεικός) -Τηλέφωνα επικοινωνίας και κράτησης στο 2103464380 ή sms, mkorobilia@gmail.com μέχρι 8-03 με απαραίτητα στοιχεια ονοματεπωνυμο και τηλ.επικ. για τους αναγνώστες του PsychologyNow.gr με εκπτωση 20%

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...