PsychologyNow Team

Αθλητική Ψυχολόγο προσέλαβε η ΑΕΚ για την Ακαδημία της

Αθλητική Ψυχολόγο προσέλαβε η ΑΕΚ για την Ακαδημία της

PsychologyNow Team

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ φροντίζοντας για την ψυχική υγεία και την υποστήριξη των μελών της ακαδημίας της.


Την ένταξη της αθλητικής ψυχολόγου, Φρόσως Πατσού, στο στελεχιακό της δυναμικό ανακοίνωσε η ακαδημία της ΑΕΚ.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Με γνώμονα την συνολική στήριξη των αθλητών και την ανάπτυξη της προσωπικότητας τους μέσα κι έξω από τους αθλητικούς χώρους, η διεπιστημονική ομάδα της Ακαδημίας της ΑΕΚ ενισχύθηκε από την Αθλητική Ψυχολόγο Φρόσω Πατσού.

Η κα Πατσού έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία μας και την περίοδο 2017-2019, ενώ από φέτος είναι επιστημονική συνεργάτις και υπεύθυνη Αθλητικής Ψυχολογίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μάλιστα και η ίδια έχει υπάρξει αθλήτρια κλασικού αθλητισμού στο αγώνισμα των 100 και 200μ, με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και διακρίσεις σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Εθνικά πρωταθλήματα.

Στη χθεσινή συνάντηση -η οποία είχε διαδραστικό χαρακτήρα και ήταν τόσο διδακτική όσο και ευχάριστη- πήραν μέρος οι ποδοσφαιριστές και τα επιτελεία των ομάδων Κ19, Κ17 και K15.

Στο τέλος, η διακεκριμένη επιστήμονας συνεχάρη τη διεύθυνση της Ακαδημίας για το ήθος και το υψηλό επίπεδο των νεαρών αθλητών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις και με τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα, ενώ το ίδιο θα γίνει ξεχωριστά και με τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας.


Το άρθρο αναδημοσιεύεται από το www.fosonline.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...