Super User

1o Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Σχολική Βία και Εκφοβισμός»

1o Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Σχολική Βία και Εκφοβισμός»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας - Παρατηρητήριο Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού διοργανώνει το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Σχολική Βία και Εκφοβισμός», στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Πυλαία-Τέρμα λεωφορείου Νο 11- τηλ. 2310-300828), υπό την αιγιδα του Υπουργειου Παιδειας, Ερευνας και Θρησκευματων.

 

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να προωθηθεί και να προαχθεί γόνιμος και δημιουργικός διάλογος στην εκπαιδευτική κοινότητα σχετικά με τις αιτίες της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, καθώς και να τεθούν οι βάσεις ευρύτερων προβληματισμών, ώστε να αναδειχθούν και να συζητηθούν οι προοπτικές αποτελεσματικής διαχείρισης στο επίπεδο της πρόληψης αλλά και της αντιμετώπισής της.

 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, τα οποία θα είναι διάρκειας δύο ωρών και θα απευθύνονται σε μέγιστο αριθμό 25 ατόμων.

 

Κάθε εργαστήριο θα λειτουργήσει εφόσον υπάρχει συμμετοχή  τουλάχιστον 15 ατόμων και με μέγιστο αριθμό 25 ατόμων.

 

Για Δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια πατήστε στην Επιλογή Εργαστηρίου για παρακολούθηση-Φόρμα παρακολούθησης εργαστηρίου που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα του Συνεδρίου. Οι Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως 29 Φεβρουαρίου 2016. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει έως τρεις επιλογές. Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Με τη συμπλήρωση κάθε εργαστηρίου σύμφωνα με τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων, η πλατφόρμα θα κλείνει αυτόματα για το συγκεκριμένο εργαστήριο και δε θα υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης άλλης συμμετοχής σε αυτό, παρά μόνο στη δεύτερη και τρίτη επιλογή.

 

Έως 25 Απριλίου 2016 θα κατατεθούν οι πλήρεις εισηγήσεις για τα πρακτικά, στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: synedrio.parat.vias.kmaked@gmail.com

 

Όλες οι εισηγήσεις θα συμπεριληφθούν στα πρακτικά του Συνεδρίου (με ISBN), που θα εκδοθούν σε ηλεκτρονική μορφή και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου. Σχετικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν στην επόμενη ανακοίνωση.

 

Πληροφορίες

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Χριστίνα Βανάκου, τηλ: 2310-474812 και ώρες: 8 πμ - 3 μμ

 

Αιτήσεις Παρακολούθησης Συνεδρίου

Αιτήσεις συμμετοχής για την παρακολούθηση του συνεδρίου στη σελίδα του Συνεδρίου στις Φόρμες Υποβολής-Φόρμα Υποβολής για παρακολούθηση 

Αιτήσεις συμμετοχής για παρακολούθηση του Συνεδρίου έως  1 Απριλίου 2016

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο. Επειδή οι  συμμετοχές για παρακολούθηση έχουν ξεπεράσει τις 1.000, παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το Συνέδριο και να λάβει βεβαίωση παρακολούθησης πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα παρακολούθησης του Συνεδρίου, που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

 

Ξενοδοχεία

Στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου έχει αναρτηθεί λίστα με προτεινόμενα ξενοδοχεία.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Οι εργασίες του Συνεδρίου, την Παρασκευή 8 Απριλίου και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 (Στρογγυλές Τράπεζες)  θα μεταδοθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Streaming της Περιφερειακής Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

 

Υπεύθυνος ηλεκτρονικής υποστήριξης: Κώστας Ηλιάδης

 

Δείτε την 2η ανακοίνωση.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...