Super User

7th Congress on BRAIN & BEHAVIOR

7th Congress on BRAIN & BEHAVIOR

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του διπλού Συνέδριου “7th Congress on Brain and Behavior” και “20th Thessaloniki Conference of the South-East European Society for Neurology and Psychiatry” έχω την τιμή να σας προσκαλέσω να παρακολουθήσετε το Συνέδριο και θα είμαι πολύ ευτυχής να σας καλωσορίσω στην πρωτεύουσα της Β. Ελλάδας, Θεσσαλονίκη.

 

Το Συνέδριο μας θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “The MET” στην Θεσσαλονίκη μεταξύ 29-31 Ιανουαρίου 2016. Το Συνέδριο θα καλύψει ένα μεγάλο εύρος σημαντικών θεμάτων Ψυχικής Υγείας και επιστημών που σχετίζονται με τον Εγκέφαλο και την Συμπεριφορά και έχει ως στόχο να συγκεντρώσει κλινικούς, επιστήμονες, ερευνητές και ειδικούς –από την Ελλάδα και το εξωτερικό-για να συζητήσουν και να διερευνήσουν όλα αυτά τα ενδιαφέροντα θέματα.

 

Αυτό το Διπλό Συνέδριο έχει μια μακρά ιστορία πολύ επιτυχημένων επιστημονικών συναντήσεων. Πιστεύουμε ακλόνητα ότι το προσεχές Συνέδριο θα ακολουθήσει αυτή την παράδοση και θα προσφέρει μια εξαιρετική δυνατότητα τόσο σε έμπειρους όσο και σε νέους , ενθουσιώδεις επιστήμονες να ανταλλάξουν απόψεις και να έλθουν σε επαφή με τις σύγχρονες τάσεις της επιστήμης του εγκέφαλου και της συμπεριφοράς.

 

Φέτος το Συνέδριο μας θα συμπεριλάβει επίσης και θα διερευνήσει θέματα που σχετίζονται με θέματα μετανάστευσης και Ψυχικής Υγείας.

 

Ως εκ τούτου πιστεύουμε πραγματικά ότι το Διπλό Συνέδριο “7th Congress on Brain and Behavior” και “20th Thessaloniki Conference of the South-East European Society for Neurology and Psychiatry” είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να συναντήσουν φίλους και να επεκτείνουν την επιστημονική τους γνώση σε ένα φιλικό περιβάλλον.

 

Θα είναι τιμή και μεγάλη ικανοποίηση να σας συναντήσω στην Θεσσαλονίκη

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

 

Κωνσταντίνος Φωκάς

Καθηγητής Ψυχιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 

Δείτε την ανακοίνωση.

Δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερα: praxicon.gr

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...