Super User

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας

Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχολογίας και ο Κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας έχουν τη χαρά να αναγγείλουν την οργάνωση του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκερασιάς Φθιώτιδας, από τις 10 μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2015.

 

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου ή/και να συμμετάσχετε με προφορική εισήγηση.

 

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου,

Καθηγητής Στάμος Παπαστάμου

 

Τόπος και χρόνος

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκερασιάς, του Δήμου Στυλίδας, του νομού Φθιώτιδας, από το απόγευμα της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου μέχρι τo μεσημέρι της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2015.

 

Υποβολή εργασιών και δηλώσεις συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με προφορική ανακοίνωση ή με την οργάνωση συμποσίου θα πρέπει να συμπληρώσουν τις φόρμες Υποβολή Εισήγησης ή Υποβολή Συμποσίου, αντίστοιχα, και να τις αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -ως επισυναπτόμενα αρχεία κειμένου- στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου socpsycongress@gmail.com το αργότερο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2015. Η ειδοποίηση σχετικά με την αποδοχή των υποβληθεισών εργασιών θα γίνει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2015.

 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου χωρίς εισήγηση θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη φόρμα Δήλωση Εγγραφής σε μία από τις παραπάνω διευθύνσεις μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2015.

 

Δείτε πληροφορίες για την υποβολή εργασιών και δήλωση συμμετοχής εδώ

 

Εγγραφή

Το κόστος εγγραφής στο Συνέδριο είναι 30 ευρώ (φοιτητική τιμή: 15 ευρώ). Η εγγραφή περιλαμβάνει μεταφορά και επιστροφή από τα ξενοδοχεία στον τόπο διεξαγωγής των εργασιών, συμμετοχή στο δείπνο του συνεδρίου, καφέ στα διαλείμματα, φάκελο συνέδρου, πρόγραμμα, περιλήψεις των εισηγήσεων και βεβαίωση συμμετοχής.

 

Η εξόφληση του ποσού εγγραφής θα γίνει επί τόπου, στη Γραμματεία του Συνεδρίου.

 

Διαμονή και μετακίνηση

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς και δωρεάν μεταφορά και επιστροφή των συνέδρων από τα ξενοδοχεία στον τόπο διεξαγωγής των εργασιών. Δείτε τις σχετικές σελίδες για αναλυτικές πληροφορίες.

 

Σχετικά με την Παλαιοκερασιά

Η Παλαιοκερασιά είναι ημιορεινό χωριό του νομού Φθιώτιδας στο όρος Όρθυς, περιτριγυρισμένο από ελαιώνες. Χτισμένη σε υψόμετρο 320 μέτρων, έχει πληθυσμό περίπου 400 κατοίκους. Διοικητικά ανήκει στο Δήμο Στυλίδας. Απέχει 34 χλμ. από τη Λαμία και 240 χλμ. από την Αθήνα.

 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...