PsychologyNow Team

Workshop με τον Dr. Gabor Maté: Compassionate Self Inquiry: For Healing Trauma & Stress

Workshop με τον Dr. Gabor Maté: Compassionate Self Inquiry: For Healing Trauma & Stress

PsychologyNow Team

Η Dynamic Equilibrium System είναι Διαμαντένιος Χορηγός στο μοναδικό workshop με τον Δρ. Gabor Mate!

Ο πολυβραβευμένος επιστήμονας Dr. Gabor Maté έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα ιδιαίτερο workshop, στις 20-21 Ιουνίου με τίτλο «Compassionate Self Inquiry: For Healing Trauma & Stress».


Είμαστε περήφανοι και ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ, που συμμετέχουμε ως Διαμαντένιοι Χορηγοί και σας προ(σ)καλούμε να ζήσουμε μαζί, είτε δια ζώσης είτε online, αυτή την one lifetime εμπειρία και σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο workshop με έκπτωση 50%. Κλείστε την online θέση σας σε προνομιακή τιμή στον παρακάτω σύνδεσμο, κάνοντας χρήση του κωδικού DES22.

💥 Η φόρμα εγγραφής είναι εδώ 💥

κουπόνι έκπτωσης DES22

Λίγα λόγια για την Εκδήλωση

Ημέρες Διεξαγωγής: 20 και 21 Ιουνίου 2023,

Ώρες: 09.00 – 17.00 (Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης)

Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Divani Caravel (χάρτης εδώ)

Αυτό το βιωματικό 2ήμερο σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες (coaches, θεραπευτές, εκπαιδευτές) όσο και σε ανθρώπους που θέλουν να κατανοήσουν πώς ο μηχανισμός του παιδικού μας τραύματος οδηγεί σε δυσλειτουργικές συμπεριφορές. Η Ενδοσκόπηση μέσω Συμπόνοιας είναι μια ψυχοθεραπευτική μέθοδος που αναπτύχθηκε από τον Dr. Gabor Maté και αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια που παρουσιάζουμε στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας τη Ενσδοσκόπηση μέσω Συμπόνοιας, ο θεραπευτής αποκαλύπτει το επίπεδο συνείδησης, το νοητικό κλίμα, τις κρυφές υποθέσεις, τις σιωπηρές αναμνήσεις και τις καταστάσεις του σώματος που διαμορφώνουν το πραγματικό μήνυμα που οι λέξεις εκφράζουν και κρύβουν.

Όσοι παρακολουθήσετε το workshop θα έχετε την ευκαιρία:

  • Να τον συναντήσετε και να βιώσετε τη δύναμη της Συμπονετικής Ενδοσκόπησης (Compassionate Inquiry) προς τον εαυτό σας και τους άλλους.
  • Να ανακαλύψετε και να κατακτήσετε βασικά εργαλεία και δεξιότητες που θα καλλιεργήσουν τη συμπόνια, θα βοηθήσουν στην σύνδεση με τον εαυτό σας και να συντονιστείτε περισσότερο με τα μηνύματα του σώματός σας.

Λίγα λόγια για τον Gabor Mate

WORKSHOP GABOR MATE COMPASSIONATE EΟ Dr. Gabor Maté, αναγνωρισμένος ομιλητής και συγγραφέας best seller, είναι περιζήτητος για την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορα θέματα, όπως ο εθισμός, το άγχος και η παιδική ανάπτυξη.

Γεννημένος στην Ουγγαρία, μετανάστευσε στον Καναδά με την οικογένειά του το 1956 και ακολούθησε καριέρα στην οικογενειακή ιατρική. Εργάστηκε για πάνω από δύο δεκαετίες στο Downtown Eastside του Βανκούβερ, μια περιοχή γνωστή για τα υψηλά ποσοστά τοξικομανίας, αστέγων και φτώχειας, και αυτή η εμπειρία τον ενέπνευσε να διερευνήσει τις βαθύτερες αιτίες του εθισμού και των προβλημάτων ψυχικής υγείας. Η προσέγγιση του Maté για τη θεραπεία του εθισμού είναι ολιστική, συμπονετική και μη επικριτική. Πιστεύει ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθηθούν τα άτομα να ξεπεράσουν τον εθισμό είναι να αντιμετωπιστούν τα υποκείμενα συναισθηματικά ζητήματα και όχι μόνο ο ίδιος ο εθισμός. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ασφαλούς και υποστηρικτικού περιβάλλοντος, όπου τα άτομα μπορούν να διερευνήσουν τα βαθύτερα αίτια του εθισμού τους και να αναπτύξουν νέους μηχανισμούς αντιμετώπισης που αντιμετωπίζουν τον συναισθηματικό τους πόνο.

Ο Maté έχει γράψει αρκετά βιβλία, συμπεριλαμβανομένων των "In the Realm of Hungry Ghosts: Close Encounters with Addiction", "When the Body Says No: The Cost of Hidden Stress" και "Scattered Minds: A New Look at the Origins and Healing of Attention Deficit Disorder". Το βιβλίο του για τον εθισμό τιμήθηκε με το βραβείο Hubert Evans για λογοτεχνική μη μυθοπλασία. Για το πρωτοποριακό ιατρικό του έργο και το συγγραφικό του έργο έχει τιμηθεί με το Τάγμα του Καναδά, την υψηλότερη πολιτική διάκριση της χώρας του, και με το Βραβείο Αξίας του Πολίτη από τη γενέτειρά του, το Βανκούβερ.

Λίγα λόγια για την D.E.S. Trainings

Η Dynamic Equilibrium System (DES), είναι μια πρωτοπόρος και καταξιωμένη εκπαιδευτική εταιρία με πολυετή διεθνή εμπειρία και παγκόσμιες συνεργασίες και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο NLP, η εκπαιδευτική ομάδα:

  • Εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο τον παγκόσμιο οργανισμό INLPTA (International NLP Trainers Association).
  • Εκπροσωπεί διεθνώς το ANLP (Association for NLP).
  • Εκπροσωπεί τον σύνδεσμο της Meta International (από τον συν-δημιουργό του NLP, Frank Pucelik).
  • Προάγει τη συνεργατικότητα μεταξύ φορέων και NLP εκπαιδευτών από άλλους οργανισμούς.
  • Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση του NLP
  • Προάγει την βιωματική εκπαίδευση στο NLP, πρεσβεύοντας την διαδραστική εκπαίδευση.

Η DES πρεσβεύει, παγκοσμίως, την ορθή χρήση των τεχνικών του NLP και είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας των εκπαιδεύσεων NLP που γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε αυτή την ημερίδα που είναι ανοιχτή στο κοινό για να μάθει, έγκυρα, τι είναι και τι δεν είναι το NLP, οι τομείς στους οποίους βρίσκει εφαρμογή και, τέλος, θα μάθει μια από τις βασικές τεχνικές του NLP.

 

💥 Η φόρμα εγγραφής είναι εδώ 💥

κουπόνι έκπτωσης DES22

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...