PsychologyNow Team

Ο 99χρονος Τομ Μουρ κατέκτησε τις καρδιές των Βρετανών συγκεντρώνοντας 27 εκατ. λίρες για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Ο 99χρονος Τομ Μουρ κατέκτησε τις καρδιές των Βρετανών συγκεντρώνοντας 27 εκατ. λίρες για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

PsychologyNow Team
Ο 99χρονος Τομ Μουρ κάνει το γύρο του σπιτιού του
Image credit: Reuters

Ο πρώην λοχαγός του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου αναδείχτηκε σε Βρετανό ήρωα, καταφέρνωντας να μαζέψει περίπου 27 εκατομμύρια λίρες για να βοηθήσει το προσωπικό πρώτης γραμμής στην καταπολέμηση της κρίσης του κορωναϊού, κάνοντας βόλτες στον κήπο του σπιτιού του.


Η συγκινητική ιστορία του 99χρονου πρώην λοχαγού Τομ Μουρ, ο οποίος περπατάει στον κήπο του για να συγκεντρώσει χρήματα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS), βοηθούμενος από τον περιπατητήρα του, έχει κατακτήσει την καρδιά του βρετανικού έθνους σε μια εποχή που πολλοί άνθρωποι αναζητούν θετικές ειδήσεις για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

99xronosTomMour e

Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι αυτό θα ήταν δυνατό, δηλώνει ο Τομ Μουρ. Σε καμία περίπτωση, δεν περίμενα όταν ξεκίνησα αυτήν την άσκηση να συγκεντρώσω τόσα χρήματα.

Δείτε το Βίντεο

Ο 99χρονος, ο οποίος πολέμησε στο στρατό κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και προήχθη σε λοχαγό, είχε ως στόχο να ολοκληρώσει 100 γύρους στον κήπο του σπιτιού πριν από τα 100α γενέθλιά του στις 30 Απριλίου, ένα ορόσημο που πιθανότατα θα γιορτάσει με την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...