PsychologyNow Team

Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης | Εισαγωγικός κύκλος σεμιναρίων για το ζήτημα της εξάρτησης

Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης | Εισαγωγικός κύκλος σεμιναρίων για το ζήτημα της εξάρτησης

PsychologyNow Team

Σεμινάριο απευθυνόμενο σε κοινωνικούς επιστήμονες που εργάζονται σε οργανισμούς & συλλόγους της Κοινωνίας των Πολιτών, σε ΜΚΟ και σε κοινωνικούς επιστήμονες που ιδιωτεύουν.


Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης* στο πλαίσιο των δράσεων του οργανώνει κύκλο σεμιναρίων για το ζήτημα της εξάρτησης τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε κοινωνικούς επιστήμονες που εργάζονται σε οργανισμούς & συλλόγους της Κοινωνίας των Πολιτών, σε ΜΚΟ και σε κοινωνικούς επιστήμονες που ιδιωτεύουν.

Οι θεματικές που θα καλυφθούν στο σεμινάριο είναι οι εξής:

  • Η φύση του φαινομένου της εξάρτησης
  • Οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος της εξάρτησης
  • Μεθοδολογίες κινητοποίησης ανθρώπων με πρόβλημα εξάρτησης καθώς και των συγγενών τους

Θα πραγματοποιηθούν δύο τρίωρα σεμινάρια, τα οποία θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 30/5 και την Πέμπτη 06/6 16:30 – 19:30. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης (Οδυσσέως 19, στη στοά, 2ος όροφος) και η συμμετοχή σε αυτά, όπως και σε όλες τις δράσεις του προγράμματος είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια στα τηλέφωνα του προγράμματος (2310500477-8) καθημερινά από τις 9.00 – 20.00 έως την Τετάρτη 29/5/24. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα δοθεί σειρά προτεραιότητας.

*Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. λειτουργεί με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας και τη συνεργασία του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και υποστηρίζει ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά, αλκοόλ ή/και τυχερά παιχνίδια

Πρόσωπο Επικοινωνίας: Έρση Ρουμελιώτη – 2310500477-8/ 6981908700

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...