PsychologyNow Team

Ευχηθείτε με μία κάρτα του Συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας

Ευχηθείτε με μία κάρτα του Συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας

PsychologyNow Team

Με πολύ αγάπη, χαμόγελα και ελπίδα ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας δημιούργησε και φέτος μια μοναδική συλλογή ευχετήριων καρτών που μεταφέρουν το μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ταυτόχρονα ενισχύουν το έργο του για τη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς αποκλεισμούς για άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους.


Τις κάρτες του Συλλόγου για φέτος υπογράφει ο Λαρισαίος γραφίστας Απόστολος Τσιοβάρας ιδιοκτήτης της Cursor design, ενώ ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι και η κάρτα που δημιούργησαν τα παιδιά στο Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ ξεδιπλώνοντας σε αυτή όλο το δημιουργικό τους ταλέντο. Για αυτό και κάθε κάρτα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κομμάτι χαρτί. Είναι η αφήγηση ενός μηνύματος συμπερίληψης και αποδοχής.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες του Συλλόγου είναι διαθέσιμες τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή και διατίθενται μέσω δωρεάς. Θα τις βρείτε στο site του Συλλόγου www.autismthessaly.gr

Λίγο πριν την έλευση του νέου Χρόνου ας μοιραστούμε όχι μόνο τις ευχές μας αλλά και την αγάπη προς την κοινότητα. Με μια απλή κίνηση, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή στις ζωές πολλών, με περισσότερα προγράμματα και δράσεις για τα άτομα με αυτισμό.

Ευχηθείτε με μια κάρτα του Συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, μοιραστείτε το χαμόγελο, μεταφέρετε το μήνυμα της συμπερίληψης και της αποδοχής.

KARTA SYLLOGOU ATOMWN AUTISMO E1

KARTA SYLLOGOU ATOMWN AUTISMO E2

KARTA SYLLOGOU ATOMWN AUTISMO E3

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...