Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση λήξης του έργου grow4autism: Δικτύωση – Συνεργασία – Ενδυνάμωση – Βιωσιμότητα

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων σας προσκαλούν στην εκδήλωση λήξης του έργου: grow4autism: Δικτύωση – Συνεργασία – Ενδυνάμωση – Βιωσιμότητα την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 10:30-13:30.

EKDHLWSH LHKSHS ERGOU GROWAUTISM eH εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα google meet και θα μεταδοθεί live streaming από τα social media του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στο facebook και στο youtube.

Παρακαλούμε κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν:
-το autismap.gr στην ανανεωμένη του μορφή
-το εγχειρίδιο/πρακτικός οδηγός για γονείς/φροντιστές ατόμων με αυτισμό
-οι εμπειρίες των φορέων - μελών του δικτύου από την συμμετοχή τους σε αυτό

Με την υλοποίηση του έργου grow4autism, δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε δίκτυο με 34 φορείς της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιούνται και παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους, όπως σύλλογοι ατόμων με αυτισμό, γονέων / φροντιστών ατόμων με αυτισμό και μη κερδοσκοπικών φορέων, με σκοπό την ενδυνάμωση των ικανοτήτων και της βιωσιμότητας τους. Το δίκτυο θα συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέους φορείς και έπειτα από τη λήξη του προγράμματος, ενισχύοντας το όραμα για τη διασύνδεση του συνόλου των μη κερδοσκοπικών φορέων για τον αυτισμό σε πανελλαδικό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο EΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα.