PsychologyNow Team

Προκήρυξη θέσης Ψυχολόγου/Κοινωνικού Λειτουργού- Ψυχοθεραπευτή Από το «Μαζί για το Παιδί»

Προκήρυξη θέσης Ψυχολόγου/Κοινωνικού Λειτουργού- Ψυχοθεραπευτή Από το «Μαζί για το Παιδί»

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 22/03/2024.


Το «Μαζί για το Παιδί» αναζητά να προσλάβει έναν/μία Ψυχολόγο ή Κοινωνικό/ή Λειτουργό-Ψυχοθεραπευτή/τρια για πενθήμερη, 6ωρη εργασία (κυρίως απογευματινών βαρδιών) για τη στελέχωση της «Γραμμής 11525» και του «Συμβουλευτικού Κέντρου».

Ενδεικτικά, το νέο μέλος θα κληθεί να συνεισφέρει στην ομάδα παρέχοντας συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου, καταγραφή στατιστικών, συντονισμό, οργάνωση και υλοποίηση τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακών ψυχο-εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ομάδων γονέων και ατομικών συνεδριών, συγγραφή άρθρων που αφορούν σε θέματα ψυχικής υγείας και διαπροσωπικών σχέσεων.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Πλήρη εκπαίδευση σε θεραπευτική/συμβουλευτική προσέγγιση (π.χ. συστημική, γνωσιακή θεραπεία κ.α.)
  • Τουλάχιστον 2ετή εμπειρία στην Συμβουλευτική/ Ψυχοθεραπεία
  • Καλή γνώση υπολογιστών και της αγγλικής γλώσσας
  • Ομαδικό πνεύμα και διάθεση για προσφορά

Συνεκτιμώμενα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε συμβουλευτική γραμμή υποστήριξης
  • Εμπειρία στο συντονισμό ομάδων/ψυχοεκπαιδευτικών σεμιναρίων
  • Εμπειρία σε υποστήριξη παιδιών/εφήβων σε ζητήματα διαχείρισης απώλειας
  • Δυνατότητα για 2-3 ταξίδια εκτός έδρας ετησίως

Προσφέρουμε:

  • Φιλικό εργασιακό περιβάλλον
  • Κλινική εποπτεία
  • Ομαδική Ασφάλεια Υγείας
  • Μισθό ανάλογο της εμπειρίας/προϋπηρεσίας (800-900Ε) και πλήρη ασφάλιση IKA

Αποστολή βιογραφικών:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email  11525@mazigiatopaidi.gr, με το ονοματεπώνυμό τους και την ένδειξη «Θέση Ψυχολόγου/ Ψυχοθεραπευτή». Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 22.3.2024

*Το Μαζί για το Παιδί δεν κάνει διακρίσεις όσον αφορά την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, τη θρησκεία και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Σημαντική σημείωση:

Παρακαλούμε σημειώστε ότι αποστέλλοντάς μας την αίτησή σας, συναινείτε στη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, την επεξεργασία αυτών και κάθε επικοινωνία από την το «Μαζί για το Παιδί» στο πλαίσιο αυτής, σύμφωνα με  την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αναρτημένη στο https://mazigiatopaidi.gr/el/pages/idiotiko-aporrito κι ότι έχετε ενημερωθεί για τα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησης αυτών.

Σας γνωρίζουμε ότι θα επικοινωνήσουμε πρωτίστως με όσους υποψηφίους κληθούν σε συνέντευξη. Παρ’ όλα αυτά θα κρατήσουμε όλα τα βιογραφικά που θα συγκεντρώσουμε στη βάση δεδομένων μας, για διάστημα 6 μηνών, σε περίπτωση που υπάρξει νέο άνοιγμα θέσης. Παρακαλούμε σημειώστε ότι μπορείτε να ανακαλέσετε την παρεχόμενη συγκατάθεσή σας, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dpo@mazigiatopaidi.gr

Ποιοι είμαστε

Το «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται από το 1996 για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που το απαρτίζουν, καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Γραμμή 115 25 & Συμβουλευτικό Κέντρο

Η πανελλαδική Γραμμή 11525 του «Μαζί για το Παιδί», λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-19:00 και παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους. Το όραμα πίσω από τη λειτουργία της Γραμμής είναι η ψυχολογική στήριξη και η ενδυνάμωση γονέων, εκπαιδευτικών και εφήβων σχετικά με προβληματισμούς και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους καθώς και η ενίσχυση των ευρύτερων οικογενειακών και υποστηρικτικών πλαισίων των παιδιών και των εφήβων.

Τηρείται το απόρρητο και όλες οι κλήσεις είναι επώνυμες, εμπιστευτικές και δεν ηχογραφούνται.

Συμπληρωματικά της Γραμμής 11525 λειτουργεί το Συμβουλευτικό Κέντρο όπου πραγματοποιούνται δωρεάν συνεδρίες, ομάδες γονέων καθώς και ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια διαδικτυακά ή δια ζώσης, με στόχο την ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση γονέων, εφήβων και εκπαιδευτικών.

Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...