PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 24 Ιουνίου 2022.


Θέση: Ψυχολόγοι
Περιοχές: Αθήνα/Θεσσαλονίκη
Τύπος: Πλήρης  Απασχόληση

Προθεσμία υποβολής: 24/06/2022

Στόχοι του προγράμματος του Κέντρου Διοτίμα με τίτλο , “GBV Prevention and response services in Athens, Thessaloniki, Lesvos and remotely to the islands” το οποίο χρηματοδοτείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ είναι α) η πρόληψη της έμφυλης βίας μέσω της ενίσχυσης/ενδυνάμωσης των μεταναστευτικών κοινοτήτων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λέσβο και τη Χίο και β) η παροχή υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, νομικής συμβουλευτικής και νομικής βοήθειας σε αιτούσες άσυλο/ προσφύγισσες που είναι επιζώσες έμφυλης βίας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λέσβο.

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου προγράμματος ζητείται ψυχολόγος για διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας.

Στη διαχείριση περιστατικών περιλαμβάνεται και η παραπομπή περιστατικών σε αρμόδιους φορείς, συνοδεία σε υπηρεσίες όταν κρίνεται απαραίτητο, παροχή πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας και γενικότερη ψυχοκοινωνική στήριξη των εξυπηρετουμένων.

Απαιτήσεις/ προϋποθέσεις:

  • Πτυχίο Ψυχολόγων (Μεταπτυχιακό σχετικό με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί)
  • Απαραίτητη η άδεια ασκήσεωςεπαγγέλματος
  • Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του προσφυγικού/μεταναστευτικού και ειδικότερα στον τομέα της έμφυλης βίας
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Εξαιρετική γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτά και προφορικά).
  • Γνώση άλλων γλωσσών (Αραβικά, Γαλλικά, Φαρσί,Ουκρανικά) θα συνεκτιμηθεί

Λόγω της πολιτικής διασφάλισης που εφαρμόζει ο φορέας οι εργαζόμενες/οι πρέπει να τηρούν τις αξίες και αρχές που περιγράφονται σε αυτή. Οι επιτυχημένες/οι υποψήφιες/οι θα υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας μέσω αναφορών από προηγούμενους εργοδότες.

Παρακαλούμε συμπεριλάβετε στοιχεία επικοινωνίας από δύο προηγούμενες θέσεις εργασίας. Γυναίκες και άτομα που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ενθαρρύνονται να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα.

Παρακαλώ πολύ όπως αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα και τη συνοδευτική επιστολή  στο hr.diotima@gmail.com  σημειώνοντας στο θέμα UNHCR_PSY

Παρακαλώ όπως φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στον τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου Name_CV/ Name_Cover_Letter.

Οι θέσεις μπορεί να καλυφθούν και νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλες/οι υποψήφιες/οι, λόγω της άμεσης ανάγκης υλοποίησης τους προγράμματος.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...