PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο Διοτίμα

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο Διοτίμα

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2022.


Ως μέρος των υπηρεσιών και των δράσεων αντιμετώπισης όλων των μορφών έμφυλης βίας, το Κέντρο Διοτίμα υλοποιεί πρόγραμμα στοχευμένης υποστήριξης σε άτομα που έχουν υποστεί ή αντιμετωπίζουν κίνδυνο σεξουαλικής παρενόχλησης, σεξουαλικής βίας, έμφυλης βίας στο διαδίκτυο ή μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών στο πλαίσιο χρηματοδότησης από την ΕΕ του προγράμματος CERV PROJECT GRANTS (Project number 101049295) με τίτλο έργου PRESS “Preventing, RESponding, Supporting – young survivors of GBV: sexual harassment, sexual and cyber violence” (Πρόληψη – Απόκριση, Υποστήριξη – νεαρών επιζωσών έμφυλης βίας: σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική βία και βία στον κυβερνοχώρο).

Στη διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας περιλαμβάνεται και η παραπομπή εξυπηρετούμενων σε αρμόδιους φορείς, συνοδεία σε υπηρεσίες όταν κρίνεται απαραίτητο, παροχή πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας και γενικότερη ψυχοκοινωνική στήριξη των εξυπηρετουμένων

Απαραίτητα προσόντα

  1. Πτυχίο Ψυχολόγων (Μεταπτυχιακό σχετικό με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί)
  2. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  3. Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του προσφυγικού/μεταναστευτικού και ειδικότερα στον τομέα της έμφυλης βίας
  4. Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  5. Εξαιρετική γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτά και προφορικά).

Λόγω της πολιτικής διασφάλισης που εφαρμόζει ο φορέας οι εργαζόμενες/οι πρέπει να τηρούν τις αξίες και αρχές που περιγράφονται σε αυτή. Οι επιτυχημένες/οι υποψήφιες/οι θα υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας μέσω αναφορών από προηγούμενους εργοδότες.

ΛΟΑΤΚΙ άτομα ενθαρρύνονται να υποβάλλουν αίτηση.

Παρακαλούμε πολύ να στείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα στο hr.diotima@gmail.com σημειώνοντας στο θέμα CERV_PS_ATHENS.

Παρακαλούμε να φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στο τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου Name_CV/ Name_Cover_Letter.

Λόγω αναμενόμενου μεγάλου όγκου βιογραφικών, επικοινωνία θα γίνει μόνο με τις υποψήφιες/ους υποψήφιους που θα κληθούν για συνέντευξη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...