PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό στην PRAKSIS | Αθήνα

Θέση εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό στην PRAKSIS | Αθήνα

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022.


Σκοπός του έργου: PRAKSIS–Λειτουργία ESTIA 2021: Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία” είναι η συνέχιση της παροχής ασφαλούς στέγασης και συνοδευτικών της στέγασης υπηρεσιών σε αιτούντες διεθνή προστασία, ανάλογα με τις ανάγκες τους και με γνώμονα την ολοκληρωμένη παροχή υλικών συνθηκών υποδοχής κατά την έννοια του ενωσιακού δικαίου. Στο πλαίσιο του προγράμματος λειτουργούν συνολικά τριακόσια δεκαπέντε (315) διαμερίσματα (κατηγορία μονάδας Α), τα οποία βρίσκονται εντός του πολεοδομικού ιστού. Τα διαμερίσματα στο σύνολό τους κατανέμονται γεωγραφικά: διακόσια ογδόντα έξι (286) στην Περιφέρεια Αττικής και είκοσι εννέα (29) στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο Νομό Θεσσαλονίκης. Η συνολική δυναμικότητα των διαμερισμάτων ορίζεται στις δυο χιλιάδες τετρακόσιες πενήντα δύο (2.452) θέσεις και συγκεκριμένα δυο χιλιάδες διακόσιες είκοσι (2.220) στην Περιφέρεια Αττικής και διακόσιες τριάντα δύο (232) στη Κεντρική Μακεδονία/ΠΕ Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο PRAKSIS προκηρύσσει την παρακάτω θέση στελεχιακού δυναμικού

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ : 1 άτομο _ Κωδικός: ΚΛ_ΑΘΗΝΑ

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων έχει ως εξής:

Α. Περιεχόμενα Φακέλου Υποβολής

Οι αιτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν:

  1. Μια επιστολή ενδιαφέροντος που να αναγράφεται ο κωδικός της θέσης
    2. Επισυναπτόμενο αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
    3. Αναγνωρισμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών (όπου απαιτείται)
    4. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
    5. Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου σε ισχύ
    6. Επιθυμητές Συστατικές Επιστολές από προηγούμενους εργοδότες (συγκεκριμένα για την εμπειρία που περιγράφεται στο βιογραφικό σημείωμα από το 2015 έως και σήμερα)

Στην περίπτωση προσκόμισης φακέλου με ελλιπή δικαιολογητικά, το αίτημα υποψηφιότητας δεν θα γίνεται δεκτό.

Όλες οι αιτήσεις θα παραμείνουν αυστηρά απόρρητες και θα τηρηθούν στο αρχείο του Σωματείου έως και ένα έτος. Τυχόν νέες ανάγκες προσωπικού που θα προκύψουν κατά αυτήν την περίοδο, θα καλύπτονται από υποψηφίους που θα συμμετέχουν στην παρούσα προκήρυξη.

Β. Τρόπος Υποβολής

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται μέσω e–mail στη διεύθυνση: hr@praksis.gr

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να αναγράφεται καθαρά ο τίτλος του Έργου και ο Κωδικός Θέσης στην επιστολή ενδιαφέροντος, καθώς και στον τίτλο του e–mail.

Γ. Προθεσμία Υποβολής – Ενημέρωση

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από σήμερα Τρίτη 01 Φεβρουαρίου 2022 έως την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022. Αιτήσεις που θα αποσταλούν μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα συμπεριληφθούν στη φάση της αξιολόγησης.

Ο κύκλος επιλογής προσωπικού από την Επιτροπή Αξιολόγησης θα ξεκινήσει από την ημερομηνία ανάρτησης της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της PRAKSIS (www.praksis.gr) με καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022. Οι φάκελοι των υποψηφίων θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης και θα προσκληθούν σε συνέντευξη όσοι βάσει βιογραφικού σημειώματος και λοιπών δικαιολογητικών αξιολογηθούν θετικά.

Δείτε την Προκήρυξη.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...