PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο κ.α. στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαμιέων

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο κ.α. στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαμιέων

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 07 Ιανουαρίου 2022. 


Ο Δήμος Λαμιέων ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαμιέων».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.1 και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dikaiologitika@lamiacity.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγραφεί ως θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος η ένδειξη «ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ Ή ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ».

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Στην αίτηση θα πρέπει υποχρεωτικά επί ποινή ακυρότητας να δηλώνεται διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν επιστραφεί αποδεικτικό παραλαβής του μηνύματος με θέμα «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ» και την ένδειξη «ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ», αυτό σημαίνει ότι η αίτηση δεν παρελήφθη από το Δήμο Λαμιέων και οι αιτούντες θα πρέπει να απευθυνθούν στην Υπηρεσία μας για σχετική επιβεβαίωση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του και την ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας, δηλαδή μέχρι ώρα 24:00. Το εμπρόθεσμο υποβολής αιτήματος κρίνεται από τη χρονοσήμανση παραλαβής του ηλεκτρονικού εισερχόμενου μηνύματος από το Δήμο Λαμιέων.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ημερομηνία 28 Δεκεμβρίου 2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΜΕ.1

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...