PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για δύο (2) Ψυχολόγους στην Ευρωπαϊκή Έκφραση

Θέσεις εργασίας για δύο (2) Ψυχολόγους στην Ευρωπαϊκή Έκφραση

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.


Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ-ΕΚΠΕΘΕ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ στο πλαίσιο της Δράσης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Ευρωπαϊκή Κοινωνία Πολιτική Έκφραση Θεσμοί-ΕΚΠΕΘΕ για την υλοποίηση του έργου 1. Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ευρωπαϊκής Έκφρασης ΙΝΟΗ», με κωδικό ΟΠΣ 5048455, & 2. Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Κυψέλη», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032873 από το Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, 2014-2020, προκηρύσσει και ζητά να προσλάβει 2 ψυχολόγους.

Έναρξη εργασίας: ¶μεσα

Τόπος Εργασίας:

- Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων ΙΝΟΗ, Σεπόλια

- Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Κυψέλη

Αποστολή βιογραφικών & συνοδευτικής επιστολής έως 31/5/2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ekfrasi@ekfrasi.gr

Θα ενημερωθούν και θα προσκληθούν σε συνέντευξη μέχρι και 3/6/2021 μόνο όσοι βάσει βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής αξιολογηθούν θετικά. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στη δεύτερη φάση αξιολόγησης (συνεντεύξεις), θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Ο υποψήφιος που θα προσληφθεί πρέπει να προσκομίσει τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας

2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών

3. Φωτοαντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

4. Συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

5. Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου

Καθήκοντα: Μεταξύ άλλων: εκτίμηση της ψυχολογικής ή και ψυχιατρικής υγείας των ωφελουμένων και σύνταξη ψυχολογικής αξιολόγησης, ψυχολογική υποστήριξη και ανάπτυξη δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων, με σκοπό α) τη διαχείριση άγχους, β) το χειρισμό συγκρούσεων και απότομων μεταβολών στη συμπεριφορά, γ) την αντιμετώπιση κρίσεων που σχετίζονται με την ψυχική ή ψυχολογική πίεση, δ) την ψυχολογική αποφόρτιση των ωφελουμένων της δομής, ε) τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ τους, τη συμμετοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ωφελουμένων παιδιών τη διευκόλυνση της διασύνδεσης των ωφελούμενων παιδιών με την τοπική κοινότητα, μέσω ενεργειών και δράσεων τόσο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας όσο και για την ενημέρωση και προετοιμασία των ωφελουμένων παιδιών την παραπομπή ωφελούμενου παιδιού σε δομές πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, εάν αυτό κρίνεται αναγκαίο βάσει της κατάστασης της ψυχικής υγείας του παιδιού. Επίσης συνοδείες και όλες οι διοικητικές εργασίες που αντιστοιχούν στη θέση.

Επιθυμητά προσόντα:

• Τίτλος σπουδών Πτυχίου Ψυχολογίας ΠΕ

• Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

• Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

• Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον 2 ετών

• Γνώση χειρισμού Η/Υ (MS Office, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης)

• Αριστες επικοινωνιακές δεξιότητες

Δείτε την Πρόσκληση


Το ΕΚΠΕΘΕ εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητούνται για κάθε θέση, τα οποία αποτελούν και τα κριτήρια αξιολόγησης του δυνητικού προσωπικού, και με βάση την αρχή της τήρησης της ίσης μεταχείρισης, της μη διάκρισης, της ισότητας των φύλων, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας, σύμφωνα με το άρθρο 24 της Υπουργικής Απόφασης για το Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου των Ε.Π. ΤΑΜΕ-ΤΕΑ 2014-2020. Όλες οι αιτήσεις θα παραμείνουν αυστηρά απόρρητες και θα τηρηθούν στο αρχείο του ΕΚΠΕΘΕ καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου .Τυχόν νέες ανάγκες προσωπικού που θα προκύψουν κατά αυτήν την περίοδο, θα καλύπτονται από υποψηφίους που θα συμμετέχουν στην παρούσα προκήρυξη.

Τα βιογραφικά και τα προσωπικά σας δεδομένα δε διαβιβάζονται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να διερευνηθεί η προοπτική της μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας μας. Κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου 2472 /97 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και κάθε υποψήφιος διατηρεί δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης, όπως ο ως άνω νόμος ορίζει.

Για το ΕΚΠΕΘΕ

Γουγάς Ανδρέας

Διαχειριστής

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...