PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο κ.α στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο κ.α στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και 20 Μαΐου 2021.


Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, Λεωφ. Αλεξάνδρας 6Α, Τ.Κ.49132 Κέρκυρα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη Αιμιλίας Καρδάμη τηλ. επικοινωνίας: 2661362775 ή Ελισάβετ Κωτίτσα, τηλ. επικοινωνίας: 2661362774.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στον χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Κεντρικής Κερκύρας & Διαποντίων Νήσων, Βόρειας Κέρκυρας και Νότιας Κέρκυρας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ημερομηνία 10-5-2021.

Δείτε την Ανακοίνωση

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.5

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η/Υ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...