Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Δρ. Καλλιόπη Μέγαρη

Η Δρ. Καλλιόπη Μέγαρη είναι Κλινική Νευροψυχολόγος και έχει διδακτορικό τίτλο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη νευροψυχολογική έκβαση και τη ποιότητα ζωής των ασθενών, οι οποίοι υποβάλλονται σε χειρουργική επαναιμάνωση μυοκαρδίου. Έχει κάνει επιπλέον σπουδές στο χώρο της υγείας και έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα εξειδίκευσης για την αναπηρία στην ενήλικη και ανήλικη ζωή από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Επίσης, έχει εξειδικευτεί σε ασθενείς με χρόνιες ασθένειες, όπως καρδιαγγειακές και νευρολογικές νόσους καθώς και σε ασθενείς με καρκίνο και την ποιότητα ζωής τους. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης από το 2009-2015, στην Καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και έχει κάνει εκπαίδευση στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στη Νευρολογική κλινική.

Τα τελευταία 7 χρόνια, εργάζεται ως σύμβουλος ψυχολόγος στις Φυλακές Διαβατών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και τα τελευταία 4 χρόνια είναι υπεύθυνη στο Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜεΑ) Καλαμαριάς. Έχει πάρει βραβεία σε διεθνή συνέδρια, έχει παρουσιάσει εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και ανήκει στη συντακτική επιστημονική επιτροπή ξένων περιοδικών.

Επιπλέον, είναι κριτής επιστημονικών άρθρων για πολλά ξένα περιοδικά. Εκπονεί μεταδιδακτορική έρευνα στο ΑΠΘ σχετικά με τη νευροψυχολογία στην Καρδιοχειρουργική.

Κλινική Νευροψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχολόγος - Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας (ΕΝΨΕ)


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
kmegari@psy.auth.gr

Βρείτε μας στα...