PsychologyNow Team

17/7-24/7 European Summer School-EFPSA (European Federation of Psychology Student's Associations)

17/7-24/7 European Summer School-EFPSA (European Federation of Psychology Student's Associations)

PsychologyNow Team

Ο οργανισμός EFPSA λαμβάνει αυτή την περίοδο αιτήσεις από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές για να συμμετάσχουν στο αιτήσιο ευρωπαικό καλοκαιρινό σχολείο της EFPSA (European Summer School). Το φετινό ευρωπαικό καλοκαιρινό σχολείο θα λάβει χώρα στην Τουρκία , από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουλίου 2016. Το επιστημονικό θέμα του επερχόμενου ESS είναι ''Cognition & Behaviour: Changing patterns''.

 

Σκοπός του είναι να βρει 36, με αρκετά υψηλά κίνητρα, συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη για να παρακολουθήσουν το European Summer School και να συνεισφέρουν σε ερευνητικά προγράμματα  διάρκειας 12 μηνών. Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι μέχρι την Παρασκευή 20 Μαίου στις 00:00 CET.

Τα ερευνητικά προγράμματα περιλαμβάνουν την εργασία σε ομάδες έξι συμμετεχόντων , υπό την επίβλεψη ενός διδακτορικού η μεταδιδακτορικού. Κατα τη διάρκεια του ESS οι ομάδες διαμορφώνουν τα ερευνητικά ερωτήματα που θέλουν να εξετάσουν και σχεδιάζουν τη μελέτη τους, με τους μαθητές να εμπλέκονται σε κάθε βήμα της ερευνητικής τους πορείας. Κατα τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών, τα ερευνητικά προγράμματα φέρονται από το Junior Researcher Programme, το οποίο προσφέρει έναν υποστηρικτικό σκελετό για τους μαθητές, όπως και μία πλατφόρμα για τη διάδοση των αποτελεσμάτων.

Αναφερθείτε στο συνημμένο ''χαρτοφυλάκιο'' για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για μια πλήρη περιγραφή του ερευνητικού προγράμματος. Συνημμένος είναι επίσης και ο οδηγός για τις αιτήσεις των συμμετεχόντων , ο οποίος περιέχει οδηγίες για το πώς να κάνουν τις αιτήσεις τους.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται εδώ 

https://podio.com/webforms/15635326/1047829

Πληροφορίες για το φετινό ερευνητικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

http://www.efpsa.org/ess/next-ess/research-projects/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ESS και τη διαδικασία της αίτησης συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

http://www.efpsa.org/ess/next-ess/

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο ess@efpsa.org

Συνημμένα Αρχεία: 
 
Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...