Super User

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,                                       
 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park, στις 8-10 Απριλίου 2016. Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.).

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει την τιμή να φιλοξενήσει διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της Νευρολογίας. Στόχος μας υπήρξε η συγκρότηση ενός ενδιαφέροντος και υψηλού επιπέδου Επιστημονικού Προγράμματος, μέσω του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Επιληψία και τα συναφή επιληπτικά σύνδρομα.

 

Η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική του Συνεδρίου. Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετάσχετε ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, υποβάλλοντας περιλήψεις επιστημονικών εργασιών, παρουσιάζοντας το ερευνητικό και κλινικό σας έργο.

 

Ευελπιστώντας ότι το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας θα ανταποκριθεί και φέτος στις προσδοκίες σας, θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας,

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Αθανάσιος Κοβάνης

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...