Super User

Επιστημονική Εκδήλωση: Ημέρες Κλινικής Νευρολογίας

Επιστημονική Εκδήλωση: Ημέρες Κλινικής Νευρολογίας

Η Νευρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά, “ Άγιος Παντελεήμων”, σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας ΗΕΓραφίας και Κλινικής Νευροφυσιολογίας, διοργανώνουν Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από 25 εως 27 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Η θεματολογία, αλλά και η όλη δομή του Συνεδρίου έχει σαν στόχο να γίνει μια διεξοδική παρουσίαση και συζήτηση για θέματα, τα οποία απασχολούν καθημερινά τόσο τον νοσοκομειακό, όσο και τον εξωνοσοκομειακό νευρολόγο.

 

Οι δύο βασικές θεματικές ενότητες του Συνεδρίου αφορούν :

1. την Πολλαπλή Σκλήρυνση, με ό,τι νεώτερο ισχύει, σε συνδυασμό με τα Νοσήματα του φάσματος ΝΜΟ. Πρόκειται για δυο κατηγορίες νοσημάτων που εμφανίζουν συνεχώς αυξανόμενη συχνότητα και αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινής κλινικής νευρολογίας και

 

2. Τα νοσήματα του Συνδετικού ιστού και οι εκδηλώσεις που αυτά προκαλούν από το ΚΝΣ. Πρόκειται επίσης για μια μεγάλη κατηγορία νοσημάτων, τα οποία προκαλούν μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων από το ΚΝΣ και εμπλέκονται στη διαφορική διάγνωση πολλών νευρολογικών νοσημάτων. Πρόκειται για μία κατηγορία νοσημάτων, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στο νευρολόγο, αλλά είναι γεγονός ότι θα μας απασχολούν όλο και περισότερο συχνά.

 

Στόχος μας είναι να γίνει ένα ζωντανό Συνέδριο, στο οποίο πήρα από την παρουσίαση των διαφόρων θεμάτων και την παρουσίαση περιστατικών από έμπειρους νευρολόγους με μακρά νοσοκομειακή πορεία και εμπειρία, και παράλληλα, με την συμμετοχή όλων, να γίνει και συζήτηση, από την οποία κα προκύψουν τα ερωτήματα, αλλά και οι απαντήσεις που απασχολούν καθημερινά όλους μας και οι οποίες θα μας είναι χρήσιμες στην καθημερινή κλινική πράξη.

 

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

Γεώργιος Γκέκας

Συντονιστής Διευθυντής

Νευρολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά

 

Η Επιστημονική Εκδήλωση αξιολογείται με μόρια αμοιβαίως αναγνωρίσιμα απο την EUMS στα πλαίσια της συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΟΝΕ ΤΟ ΟΝΕ Α.Ε.
Νίκης 16
Αθήνα Τ.κ. 10557
ΤΗΛ: 210 72 54 383 – 385 - 386
FAX: 210 72 54 384
E MAIL: info@one2onesa.com

 

Λόγω Εκλογών η ημερομηνία μεταφέρθηκε στις 25-27

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...