PsychologyNow Team

Διάλεξη από το Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας, Στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Διάλεξη από το Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας, Στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

PsychologyNow Team

Το Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη διάλεξη με θέμα: «Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ».


Εξοικειωμένα τα αισθητήριά μας σε συνθήκες κρίσης και πόνου, αποδέχονται την έκπτωση στη συναισθηματική επίπτωση του τρόπου ζωής μας.

Άλλοτε η προσαρμοστικότητα, άλλοτε η αγωνία του ανήκειν στη μάζα των πολλών και άλλοτε η εμπιστοσύνη σε ειδικούς που εκπροσωπούν μια καταθλιπτική έκδοση του ρεαλισμού, απαιτούμε και επενδύουμε σε επιλογές που έχουν ένα φαινομενικά πιο πρακτικό παρά συναισθηματικό περίβλημα.

Στις φωνές που επιμένουν ότι δεν υπάρχουν λύσεις και στην κυριαρχία του συναισθήματος της απογοήτευσης, η επιστροφή στην αναγνώριση της ιδιαιτερότητας του προσώπου μας, είναι ταυτόχρονα επιστροφή στην ιδιαιτερότητα και ομορφιά του Κόσμου. Στον αγώνα των εμπνευσμένων σχέσεων αξιοποιώντας τα εργαλεία του Οικείου και του Διαφορετικού, νοηματοδοτούμε την Ύπαρξη για την μυστική λαχτάρα της να Ζήσει!

Εισηγητής: Α. Λάππας

MRC Psych Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής παιδιών, εφήβων, οικογενειών, Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Ψυχιάτρων Μεγάλη Βρετανία

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κυριακη 28 Ιανουαρίου 2018

Ώρα: 12.00-14.00

Δείτε την Ανακοίνωση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...