PsychologyNow Team

Ημερίδα του Athens Coaching Institute - Γίνομαι Coach: Προοπτικές εκπαίδευσης & επαγγελματικής εξέλιξης

Ημερίδα του Athens Coaching Institute - Γίνομαι Coach: Προοπτικές εκπαίδευσης & επαγγελματικής εξέλιξης

PsychologyNow Team

Ο Χαράλαμπος Πετράς και το Athens Coaching Institute σας προσκαλούν στην 4η ανοιχτή ημερίδα του Ινστιτούτου με τίτλο, Γίνομαι Coach: Προοπτικές εκπαίδευσης & επαγγελματικής εξέλιξης, που διοργανώνεται στην εκκίνηση κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου 2016, 11:00 – 13:00 και είσοδος είναι ελεύθερη, κατόπιν ηλεκτρονικής κράτησης.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα Διπλώματα στους νέους Coaches που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους την περίοδο 2015 – 2016, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τον ιδρυτή και διευθυντή του Athens Coaching Institute και μέλη της εκπαιδευτικής ομάδαςτου Ινστιτούτου.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα, τα μέλη και τους απόφοιτους του Athens Coaching Institute, να μάθουν για τις δεξιότητες και τα απαραίτητα προσόντα ενός επαγγελματία Coach και να ενημερωθούν για τα προγράμματα εκπαίδευσης του Ινστιτούτου.

Θεματικές Διαλέξεων

  • Πετράς Χαράλαμπος: Το προφίλ, οι γνώσεις και οι δεξιότητες ενός επαγγελματία Coach.
  • Σιδέρη Βίκυ: Εκπαίδευση στο Coaching και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.
  • Καρράς Χριστόφορος: Performance Coaching για ενίσχυση επιδόσεων και επίτευξη στόχων.

Πρόγραμμα Ημερίδας:

  • 10:30 – 11:00: Προσέλευση.
  • 11:00 - 11:10  Χαιρετισμός.
  • 11:10 – 11:30 Απονομή Διπλωμάτων περιόδου 2014 – 2015.
  • 11:30 – 12:00 Ομιλία: Πετράς Χαράλαμπος.
  • 12:00 – 12:15 Ομιλία: Βίκυ Σιδέρη.
  • 12:15 – 12:30 Ομιλία: Καρράς Χριστόφορος.

Πληροφορίες Συμμετοχής:

  • Είσοδος Ελεύθερη.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η κράτηση θέσης μέσω
  • Θα υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση συμμετοχής.
  • Επικοινωνία: Τ. 210 9859680 Δευτ. – Παρ. 10:00 -15:00.

Λίγα λόγια για τους ομιλητές:

Χαράλαμπος Πετράς, ιδρυτής & διευθυντής.

Ο Χαράλαμπος Πετράς είναι, Coaching-Ψυχολόγος, Εκπαιδευτής, Ψυχοθεραπευτής & Συγγραφέας. Από το 2010, σχεδιάζει και συντονίζει προγράμματα εκπαίδευσης νέων επαγγελματιών στο Coaching, παρέχει Συμβουλευτική Ηγεσίας σε επιχειρήσεις και συμμετέχει ενεργά στην επιστημονική έρευνα του κλάδου μας. Παράλληλα εργάζεται θεραπευτικά με ενήλικες. Είναι μέλος του European Mentoring & Coaching Council, Country Advisor και μέλος της Διεθνούς Ομάδας EMCC Research, πλήρες μέλος του International Society for Coaching Psychology και του Association for Coaching. To βιβλίο του Η Τέχνη του Coaching, ΕισαγωγήστηνΘεωρία &Πρακτικήτης Coaching Ψυχολογίας, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή – iWrite.gr.

Βίκυ Σιδέρη, Executive Coach & HR Generalist, Εκπαιδεύτρια.

Η Βίκυ Σιδέρη είναι Executive Coach, Coach Practitioner &HR Generalist. Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΣΟΕ και κατέχει Mastes in Business Psychology. Εκπαιδεύτηκε από το Athens Coaching Institute και είναι κάτοχος του Diploma in Personal & Executive Coachng – EMCC & AC Accredited. Παράλληλα με την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, παρέχει συνεδρίες και εργαστήρια Ανάπτυξης Ψυχολογικού Κεφαλαίου των Στελεχών Επιχειρήσεων.

Χριστόφορος Καρράς, Performance Coach, Καθηγητής Μουσικής, Εκπαιδευτής.

Ο Χριστόφορος Καρράς σπούδασε Μουσικολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην κλασική μουσική και τη σύνθεση. Έχει εκπαιδευτεί από το Athens Coaching Institute είναι κάτοχος του Diploma in Personal & Executive Coaching – EMCC & AC Accredited. Δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο του Performance Coaching στηρίζοντας καλλιτέχνες και αθλητές στην αύξηση των επιδόσεών τους.

Παράλληλα είναι καθηγητής μουσικής και εκπαιδεύεται στην Μουσικοθεραπεία. 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...