Super User

1η Επιστημονική Διημερίδα από την Ελληνική Προσωποκεντρική & Βιωματική Εταιρεία

1η Επιστημονική Διημερίδα από την Ελληνική Προσωποκεντρική & Βιωματική Εταιρεία

Η Ελληνική Προσωποκεντρική & Βιωματική Εταιρεία  έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώνει την πρώτη της επιστημονική διημερίδα στις 9 και 10 Απριλίου 2016, στη σχολή Μωραΐτη, και σας προσκαλεί να συμμετέχετε.

 

Ο τίτλος της διημερίδας είναι: «Η Προσωποκεντρική & Βιωματική Προσέγγιση στην Ελλάδα του σήμερα. Σύγχρονες τάσεις, ρεύματα, εφαρμογές και πρακτικές: Ο πλούτος της Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Προσέγγισης».

 

Στο πλαίσιο αυτής της επιστημονικής διοργάνωσης κύριοι τομείς ενδιαφέροντος αποτελούν όχι μονάχα οι θεωρητικές αναλύσεις και παρουσιάσεις αλλά και οι εφαρμογές της Προσωποκεντρικής & Βιωματικής προσέγγισης σε ποικίλους τομείς και διαφορετικά πλαίσια και περιβάλλοντα.

 

Η διημερίδα έχει ως στόχο να αναδείξει χρήσιμες θεωρίες, καινοτόμες αλλά και απλές πρακτικές και μεθοδολογίες, που αξιοποιούνται στο πλαίσιο του θεσμού της Συμβουλευτικής και της Ψυχοθεραπείας, αλλά και γενικότερα - πχ. στην Εκπαίδευση και αλλού - προκειμένου οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν, να προβληματιστούν και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις.

 

Η παρουσία και η συμμετοχή σας είναι σημαντική και πολύτιμη.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στο e mail της Ε.Π.Β.Ε. hapcea.epve@gmail.com

 

Δείτε την ανακοίνωση.

Για τη φόρμα εγγραφής πατήστε εδώ.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...