PsychologyNow Team

Διεθνής εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την Παιγνιοθεραπεία (Playtherapy) 4-10/2/2024

Διεθνής εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την Παιγνιοθεραπεία (Playtherapy) 4-10/2/2024

PsychologyNow Team

Η «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» (Ε.Α.Π.Π.Π.Π.ΝΑ.Ε.) με τον διακριτικό τίτλο «Πρόσωπον Γίγνεσθαι», αποτελούμενη από επαγγελματίες ψυχικής υγείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετέχουμε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στους εορτασμούς της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για την Παιγνιοθεραπεία, κατ' αντιστοιχία με την κινητοποίηση όλων των παγκόσμιων φορέων που ασχολούνται με την Παιγνιοθεραπεία.


Για μία ολόκληρη εβδομάδα, λοιπόν, από 4 έως 10 Φεβρουαρίου, τα μέλη μας, Παιδοκεντρικοί Παιγνιοθεραπευτές, έχουν ετοιμάσει βιωματικά εργαστήρια και παρουσιάσεις για παιδιά και ενήλικες (δια ζώσης και διαδικτυακά). Επίσης το Σάββατο 10/2 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση: «Γνωριμία με την Playtherapy» από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., η οποία είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης θα είναι διαθέσιμες καθημερινά προτάσεις παιχνιδιού. Ελάτε, λοιπόν, να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εβδομάδα και να ανακαλύψουμε την θεραπευτική δύναμη του παιχνιδιού!

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και την Αίτηση για την κεντρική μας εκδήλωση:

1. https://a4pca-ccpt-see.weebly.com/

2. Αίτηση: https://forms.gle/N16j4eqf2tkhTQu67

3. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Πρόσωπον Γίγνεσθαι

Περισσότερες πληροφορίες για την Eταιρεία:

  • Έδρα της εταιρείας είναι η Αλεξανδρούπολη.
  • Η Εταιρεία έχει τη νομική μορφή σωματείου, αστικού µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα µε τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Αμαλία Ρέλλου Τηλ: 6977581111 Email: a4pcaccptsee@gmail.com

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...