PsychologyNow Team

Το Vivian Lab παρέχει δωρεάν συνεδρίες υγείας σε όλη την Ελλάδα για την Ημέρα της Γυναίκας και φιλοξενεί την θρυλική Cindy Gallop

Το Vivian Lab παρέχει δωρεάν συνεδρίες υγείας σε όλη την Ελλάδα για την Ημέρα της Γυναίκας και φιλοξενεί την θρυλική Cindy Gallop

PsychologyNow Team

Το Vivian Lab, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα υγείας αποκλειστικά για γυναίκες, σε συνεργασία με διακεκριμένους γιατρούς και ειδικούς υγείας προσφέρει με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας δωρεάν συνεδρίες σε όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα.


Μια γυναίκα μπορεί να επισκεφθεί το https://vivianlab.com/get-care και πατώντας πάνω στην επιλογή Women’s Day να κάνει από 6 μέχρι 10 Μαρτίου 2024 εντελώς δωρεάν συνεδρίες με γυναικολόγους, μαίες, ψυχολόγους, διαιτολόγους, συμβούλους καριέρας, ειδικούς για parenting, και πολλούς ακόμα. Στην ενέργεια αυτή συμμετέχουν πάνω από 50 διακεκριμένοι γιατροί και ειδικοί υγείας οι οποίοι τις προσφέρουν τελείως δωρεάν. Το Vivian Lab ανέλαβε να οργανώσει αυτή τη δράση και το κάνει με στόχο να βοηθήσει τις γυναικες, χωρίς να λαμβάνει καμία αμοιβή. Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των ειδικών.

“Ξεκινήσαμε το Vivian Lab με στόχο να βοηθήσουμε τις γυναίκες και τα νέα κορίτσια να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο τους καλύτερους γιατρούς και ειδικούς, πλήρως εξειδικευμένους σε θέματα γυναικείας υγείας επιτρέπουμε σε μια γυναίκα, όπου κι αν βρίσκεται, να βρει τον κατάλληλο ειδικό και να του μιλήσει χωρίς να μετακινηθεί, από την άνεση του σπιτιού της. Νιώθουμε πολύ περήφανες που με την υποστήριξη πολλών διακεκριμένων γιατρών στο Vivian Lab μπορούμε να βοηθήσουμε χιλιάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να φροντίσουν την ψυχική και σωματική υγεία τους και να μην παραμελούν τον εαυτό τους¨, δήλωσε η Τζίνα Τιριακίδου, ιδρύτρια του Vivian Lab.

Επιπλέον, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 19:30 θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την θρυλική Cindy Gallop σε μια συνέντευξη στο Instagram - μια γυναίκα με τεράστια καριέρα και έντονο έργο για την υποστήριξη και απελευθέρωση των γυναικών. 

Το Vivian Lab, με την υποστήριξη από ένα διακεκριμένο επιστημονικό board με κορυφαίους Καθηγητές ιατρικής από Ελλάδα & Αμερική και με πάνω από 37,000 χιλιάδες γυναίκες από Ελλάδα και εξωτερικό, επιτρέπει σε μια γυναίκα να βρει ειδικούς όπως γυναικολόγους, μαίες, ειδικούς για την εμμηνόπαυση, ειδικούς για την ενδομητρίωση, ψυχολόγους, sex coaches, διατροφολόγους, ειδικούς για γονιμότητα, φυσιοθεραπευτές πυελικού εδάφους, ειδικούς αισθητικής γυναικολογίας, πλαστικούς, παιδιάτρους, κ.α. και να κάνει συνεδρίες μαζί τους με βιντεοκλήση ή με μηνύματα (ακόμα και ανώνυμα). Έτσι μπορεί να έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, χωρίς πολύωρες αναμονές και χωρίς να πρέπει να μετακινηθεί. 

Το σώμα μιας γυναίκας αλλάζει ριζικά σε όλα τα στάδια της ζωής της από την εφηβεία ως την εμμηνόπαυση. Συχνά, ως νέες γυναίκες, μπορεί να ντρεπόμαστε να συζητήσουμε από κοντά κάποια ευαίσθητα θέματα και να καταφεύγουμε σε αναξιόπιστες online αναζητήσεις. Μπορεί να μην ξέρουμε πού να βρούμε ειδικούς με εμπειρία στο πρόβλημά μας ή απλά να μην έχουμε πρόσβαση στους κατάλληλους ειδικούς εκεί που μένουμε. Αργότερα στη ζωή μας, μπορεί  να θέλουμε μια δεύτερη και τρίτη γνώμη πριν αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε,  χωρίς όμως να μετακινηθούμε ή να περιμένουμε στις αναμονές των ιατρείων. Η ανάγκη για εύκολη και άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες γυναικείας υγείας είναι τεράστια! Και αυτό ακριβώς βελτιώνει με το Vivian Lab.

Κάποιοι από τους ειδικούς με τους οποίους θα μπορέσει να μιλήσετε δωρέαν είναι:

  • Γυναικολόγοι
  • Ειδικοί γονιμότητας
  • Ειδικοι εμμηνόπαυσης
  • Ειδικοί ενδομητρίωσης
  • Εμβρυολόγοι
  • Μαίες & ειδικοί θηλασμού
  • Ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι, ειδικοί parenting
  • Διατροφολόγοι
  • Δραματοτεραπευτές
  • Sex coaches
  • Career coaches
  • Πολλοί άλλοι

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τζίνα Τιριακίδου 

Κινητό: 697 200898

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...