ONLINE Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2®

ISON SOC MMPI2 IOUN 24 E

Γίνε και εσύ ειδικός στο κορυφαίο διαγνωστικό εργαλείο στον κόσμο!

ΤΟ 1º ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διευρύνετε το εύρος των υπηρεσιών σας με το πιο διαδεδομένο, έγκυρο, αξιόπιστο και καλύτερα μελετημένο ψυχομετρικό τεστ για την αξιολόγηση της ενήλικης Ψυχοπαθολογίας στον κόσμο.

Γνωρίστε το ΜΜΡΙ®-2®

Το Πολυδιάστατο Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Μινεσότα-2 (Minnesota Multiphasic Personality Inventory®-2) είναι το περισσότερο χρησιμοποιούμενο και πιο διερευνηθέν εργαλείο για την αξιολόγηση της ενήλικης ψυχοπαθολογίας στον κόσμο. Κάντε κλικ παρακάτω, και δείτε τη χρησιμότητα του MMPI®-2 σε δικαστικά πλαίσια και στη Ναυτιλία.

Το MMPI-2® έχει προσαρμοστεί και εκδοθεί στην Ελλάδα με αποκλειστικά δικαιώματα που παραχώρησε γι’ αυτό το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα στην ISON. Δείτε εδώ τη δημοσίευση της ελληνικής στάθμισης.

Το τεστ υποστηρίζεται από αυστηρά δομημένα πρωτόκολλα ερμηνείας. Οι τίτλοι και μόνον της βιβλιογραφίας που διερευνά διάφορες περιπτώσεις χρήσης του τεστ ξεπερνούν τις 280 σελίδες. Δείτε την βιβλιογραφία που αναφέρεται στο MMPI-2

ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ MMPI® -2 ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

TO ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ MMPI® - 2 ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ...

Στο Amazon.com υπάρχουν σήμερα πάνω από 250 τίτλοι βιβλίων για το τεστ, ενώ το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα προτείνει βιβλιογραφία άνω των 160 σελίδων με τίτλους άρθρων που αναφέρονται σε αυτό.

ΑΚOΜΑ...

Το MMPI®-2 διαθέτει 120 κλίμακες και υποκλίμακες και 8 επιπλέον ειδικές κλίμακες εγκυρότητας, ώστε να διαπιστώνεται η ειλικρίνεια του εξεταζόμενου με έγκυρο τρόπο.

ΕΠΙΣΗΣ...

Χρησιμοποιείται ευρύτατα για γρήγορες, ακριβείς και χαμηλού κόστους κλινικές διαγνώσεις, για την διαπίστωση κρίσιμων χαρακτηριστικών προσωπικότητας στην αξιολόγηση και επιλογή προσωπικού νευραλγικών θέσεων, καθώς και στο δικαστήριο ως αποδεικτικό μέσον.

Επιτυχία έχουμε στις σπουδές και την εργασία μας μόνο αν μας ταιριάζει αυτό που κάνουμε, αν το αγαπάμε και αν μπορούμε εύκολα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του.

Με πολύ μεγάλη χαρά, ενημερωθήκαμε για την τιμητική διάκρισή μας ως Key Innovator από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ISON MMPI SEP 23 E1

Το Ραντάρ Καινοτομίας της Ε.Ε ‘έπιασε’ την πρωτοποριακή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της μεθοδολογίας σοβαρών παιγνίων (serious games, gamification) για την αποτύπωση των επαγγελματικών δυνατοτήτων ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας κλπ.

Κάνε την εγγραφή σας σήμερα online!

#psychometrics #assessment #tests #HR

Ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων: Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 16:00

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Με το πέρας του Σεμιναρίου χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης η οποία λειτουργεί ως πιστοποιητικό για την προμήθεια, χρήση και την ερμηνεία του τεστ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση μπορείτε να δείτε εδώ

ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1: -0%
2-4: -20%
5+: -30%

Εναλλακτικά, για την κατοχύρωση της θέσης σας στο παρόν σεμινάριο, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης της προκαταβολής 50€ στο λογαριασμό της Ison Psychometrica στην Εθνική Τράπεζα 14147045760 (IBAN GR2401101410000014147045760), μέσω e-mail στο info@ison.gr.

Επιστροφές

Η προκαταβολή μπορεί να μεταφερθεί για τη συμμετοχή σε επόμενο σεμινάριο.

Πληροφορίες, εγγραφές:
Λουίζης Ριανκούρ 64 Πύργος Απόλλων, Αθήνα (Μετρό Πανόρμου)
Μετρό Πανόρμου
Τομέας Α', 16ος Όροφος, Διαμέρισμα 3
Για πληροφορίες ☎ 210 6420001, ή στείλτε email στο 📩 info@ison.gr
www.ison.gr

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία του φορέα μαζί σας, ακολουθώντας τους κανόνες του GDPR (*)

Βρείτε μας στα...