Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Μαριλίνα Αναστοπούλου

Το όνομα μου είναι Αναστοπούλου Μαριλίνα και είμαι Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Μέρος των σπουδών μου είναι στο Αιγινήτειο νοσοκομείο με αντικείμενο «Κλινική Ψυχοπαθολογία». Εξειδικεύθηκα στην Κλινική Ύπνωση και στην συνέχεια στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Πάτρας. Οι σπουδές μου περιλαμβάνουν επίσης, ειδίκευση στην μέθοδο της Νευροανάδρασης και της εκγύμνασης του εγκεφάλου.

Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Έχω εργαστεί σε δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης. Είμαι εκπαιδεύτρια ενηλίκων κάτι το οποίο με φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους άλλων ειδικοτήτων. Εργάζομαι ιδιωτικά, στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Νευροανάδρασης, με ενήλικες και παιδιά. Στόχος μου να περπατήσω το δρόμο της αυτογνωσίας με τον καθένα ξεχωριστά.

Ψυχολόγος-Γνωσιακή Ψυχοθεραπεύτρια-Κλινική Υπνοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
marilinaanast@hotmail.com

Βρείτε μας στα...