Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Σεβαστή Τσώνη

Ονομάζομαι Τσώνη Σέβη, είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με MSc στον τομέα της “Ψυχικής Υγείας και Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων” της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. H ψυχοθεραπευτική μου εκπαίδευση ξεκίνησε με το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην κλινική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης ενώ την παρούσα στιγμή εξειδικεύομαι στη συστημική-οικογενειακή ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας (ΣΚΕΨΥΣ), μέλος της European Family Therapy Association (EFTA).

Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στα πλαίσια της συνεχούς μου κατάρτισης, που αφορούν τη ψυχοπαθολογία, τη διάγνωση αλλά και τεχνικές ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά και εφήβους. Όπως για παράδειγμα, αυτό της “Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων”, και της “Ψυχιατρικής Κλινικής Ενηλίκων”, που πραγματοποιήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλεμιγκ.

Έχω προσφέρει εθελοντικά την εργασία μου σε πολλές δομές ανάμεσα στις οποίες είναι το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ρεθύμνου και το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, όπου έκανα και την πρακτική μου άσκηση.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι με οικογένειες προσφύγων και ασχολούμαι με τη δημοσίευση της έρευνας μου σχετικά με την επαγγελματική εξουθένωση των επαγγελματιών ψυχικής υγείας που απασχολούνται με ανήλικους πρόσφυγες.

Ψυχολόγος, MSc ''Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων''


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
s.tsoni@yahoo.com

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...