Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Θεοδώρα Βίνη

Είμαι ψυχολόγος με άδεια άσκησης επαγγέλματος. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ομαδική Θεραπεία από το University of London.

Εργάστηκα ως Ψυχολόγος από το 2004 έως το 2019 στην απεξάρτηση ενηλίκων από το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, και τα ναρκωτικά στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Συνεργάζομαι με Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης (Άποψη, Σαρωνίς, Consul) για περισσότερο από τέσσερα χρόνια στα προγράμματα «Επαγγελματική Συμβουλευτική και Κατάρτιση Ανέργων».

Παράλληλα διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στο Ελληνικό.

Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών στο Λονδίνο επέστρεψα στην Ελλάδα και παρακολούθησα για τέσσερα έτη το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) με τίτλο «Διαμορφώνοντας Συστημική Προσέγγιση».

Αμέσως μετά συνέχισα την εκπαίδευσή μου στο τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Θεραπεία Οικογένειας Συστημικής Προσέγγισης» στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Ψ.Ν.Α) το οποίο και ολοκλήρωσα το 2010.

Παράλληλα, παρακολούθησα για δύο έτη το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης με τίτλο “Διοίκηση και κοινωνικός σχεδιασμός στον τομέα της αντιμετώπισης της τοξικοεξάρτησης” της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχιατρικής του University of California (San Diego) από το οποίο αποφοίτησα το 2011.

Το 2021 ολοκληρώνω το τετραετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων (ΕΔΑΣ) με τίτλο «Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία».

Έχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων κατά την διάρκεια της 17-ετούς επαγγελματικής μου πορείας.

Είμαι μέλος στο Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων και στην Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας.

ΜΑ, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή θεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα...