PsychologyNow Team

Βιβλιο-προτάσεις: Η Εκπαίδευση των Ψυχοθεραπευτών στην Ελλάδα

Βιβλιο-προτάσεις: Η Εκπαίδευση των Ψυχοθεραπευτών στην Ελλάδα

PsychologyNow Team

Η Εκπαίδευση των Ψυχοθεραπευτών στην Ελλάδα αποτελεί μια εισαγωγή στα κέντρα εκπαίδευσης στην ψυχοθεραπεία, τα οποία είναι οργανωτικά μέλη της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ), οργανωτικού μέλους της European Association for Psychotherapy (ΕΑΡ).


Ekpaideusi Psyxother esΟ σκοπός του εγχειρήματος είναι να δοθεί η δυνατότητα, τόσο σε εκπαιδευόμενους στην ψυχοθεραπεία όσο και σε επαγγελματίες του χώρου, αλλά και σε φοιτητές και υποψηφίους ενδιαφερομένους, να λάβουν μια περιληπτική μεν αλλά σαφή εικόνα των εκπαιδευτικών κέντρων που απαρτίζουν την ΕΕΨΕ, με συγκριτικά στοιχεία και σχετική βιβλιογραφία των διαφορετικών προσεγγίσεων.

Όλοι οι συνεργάτες είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες, εξαίρετοι ψυχοθεραπευτές και έμπειροι εκπαιδευτές των αντίστοιχων προσεγγίσεων.

Η σειρά της παρουσίασης είναι εντελώς αυθαίρετη και προσωπική.

Ένα κείμενο που παρουσιάζεται σε μερικές σελίδες είναι αναγκαστικά περιοριστικό και περιορισμένο. Ο σκοπός είναι να δώσουμε στους αναγνώστες ένα ερέθισμα για να συνεχίσουν περαιτέρω την έρευνά τους.

Για το λόγο αυτό, έχουμε συμπεριλάβει τα τηλέφωνα και τις ιστοσελίδες των αντίστοιχων κέντρων.

Ευελπιστούμε ότι σε επόμενες εκδόσεις θα διορθώσουμε και θα συμπληρώσουμε τυχόν κενά και λάθη.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΨΕ για την υποστήριξη του εγχειρήματος. Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα δοθούν ως δωρεά στην ΕΕΨΕ. 


(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...