PsychologyNow Team

Cine-δρία: «The Baby» - ένα cult ψυχολογικό θρίλερ που δεν θα ξεχάσετε

Cine-δρία: «The Baby» - ένα cult ψυχολογικό θρίλερ που δεν θα ξεχάσετε

PsychologyNow Team

Μια κακοποιητική μητέρα και δύο αδερφές ζουν με ένα μεγάλο άντρα που φωνάζουν «Μωρό», ο οποίος ζει σε κούνια, φοράει πάνα, δεν μπορεί να μιλήσει και του οποίου οι αναπηρίες και δυσλειτουργίες κρατούν την οικογένεια ενωμένη.


Ένα από τα πιο παράξενα ψυχολογικά θρίλερ που θα δείτε ποτέ, και με έναν περίεργο τρόπο ένα από τα καλύτερα, είναι η «ενοχλητική» κλασσική cult ταινία «The Baby». Αυτή η δυσάρεστη ιστορία αφηγείται την ιστορία της Άννας μίας κοινωνικού λειτουργού της οποίας η τελευταία ανάθεση είναι η οικογένεια Γουάντσγορθ.

Μια κακοποιητική μητέρα, δύο κακοποιητικές αδελφές και ένας μεγάλος άντρας που ονομάζεται μόνο «Μωρό», ο οποίος ζει σε κούνια, φοράει πάνα, δεν μπορεί να μιλήσει και του οποίου οι αναπηρίες και δυσλειτουργίες κρατούν την οικογένεια ενωμένη.

Οι φρικαλεότητες που υπομένει το Μωρό καθημερινά είναι τρομακτικές, αλλά επιπλέον, η Άννα αρχίζει να ανακαλύπτει ότι η κατάσταση του Μωρού μπορεί αποκλειστικά να είναι το αποτέλεσμα της κακοποίησης της οικογένειας και ότι θα μπορούσε να ζήσει μια τυπική, αυτάρκης ύπαρξη. Μόνο όταν η Άννα αποφασίσει να σώσει το Μωρό, συνειδητοποιούμε πόσο απρόβλεπτοι είναι οι Γουαντσγορθ για να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής τους και τι προσπάθειες καταβάλει η Άννα για να τον προστατεύσει.

Η ταινία «The Baby» είναι παράξενη, τολμηρή και άκρως ανατριχιαστική και δεν έχει το τέλος που μπορείς να φανταστείς…!

Δείτε όλη την ταινία δωρεάν εδώ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...