PsychologyNow Team

''Εγώ ο Κολοκυθάκης'' από τους Humanlinks

''Εγώ ο Κολοκυθάκης'' από τους Humanlinks

PsychologyNow Team

Οι Humanlinks και ο κινηματογράφος Μικρόκοσμος ( Λεωφ. Συγγρού 106 ) με την ευγενική προσφορά της εταιρείας διανομής Seven Films, σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας ''Εγώ ο Κολοκυθάκης'' (Ma Vie de Courgette), την Κυριακή 26/5/2019 στις 17:00.

Χορηγός επικοινωνίας: PsychologyNow.gr


EgwKolokythakis esΠρόκειται για animation Ελβετογαλλική παραγωγή του 2016 σε σκηνοθεσία Claude Barras. Το σενάριο είναι των: Celine Sciamma, Claude Barras, Germano Zullo, και Morgan Navarro. 

Υπόθεση: Ο κολοκυθάκης είναι ένα εννιάχρονο αγόρι που χάνει την μητέρα του και μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο από τον αστυνομικό Ρέιμοντ. Εκεί θα βρει πολλές δυσκολίες αλλά και πολλά όμορφα πράγματα.

Η ταινία είναι μεταγλωτισμένη στα ελληνικά .Φωνές: Εβελίνα Αραπίδη, Κωνσταντίνος Κακανάς, Σοφία Καψαμπέλη, Ελευθερία Μεταξά, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Ποίμη Πέτρου, Ιφιγένεια Στάικου, Διονυσία Τσιτιρίδου, Γιάννης Υφαντής.

Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκαν στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσσουν προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία 
#http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...